Cursuri si scoli de vara pentru copii la Fundatia Calea Victoriei 2014

La Fundatia Calea Victoriei, vacanta de vara se anunta plina de activitati interactive pentru copii.

Vara asta spunem povesti, improvizam, pictam si facem exercitii de dictie si actorie. Toate acestea se desfasoara sub indrumarea unor lectori si artisti talentati, cu vasta experienta in lucrul cu copiii.

  • Drumul Cenusaresei: Teatru si poveste pentru copii (7-12 ani), in 7 Iunie 2014

Pornind de la frumoasa poveste a Cenusaresei, actrita Marcela Andrei va propune un eveniment interactiv, in urma caruia fiecare copil isi va imbogati universul propriu si va acumula noi experiente. Prin metodele si tehnicile preluate din arta actorului si adaptate varstei lor, prin joc si exercitii, copiii vor descoperi cum pot sa transmita stari emotionale, sa fie expresivi si creativi prin cuvinte, dar si prin gesturi.

  • Scoala de vara de Arta Actorului pentru copii (6-12 ani) – (21-25 iulie 2014)

Modalitatea cea mai usoara si mai placuta pentru a-i face pe copii sa se descopere si sa fie cat mai constienti de ei insisi si de calitatile pe care le au este prin intermediul JOCULUI. Alaturi de actrita Smaranda Caragea, cei mici isi vor exersa si dezvolta aptitudinile de comunicare si relationare cu ceilalti si vor invata sa-si construiasca increderea in fortele proprii.

 

  • Scoala de vara: Primii pasi in arta pentru copii (4-6 ani) – (4-8 August 2014)

Pe parcursul celor 5 intalniri sustinute de Petruta Banita (artist plastic), copiii se vor familiariza atat cu tehnici de desen si pictura, cat si cu alte tehnici plastice precum colajul, modelajul, sculptura. Fiecare atelier va fi o alta experienta vizuala, o noua intalnire cu un material sau o tehnica artistica pe care la gradinita sau in scoala nu au timpul sau ocazia sa o experimenteze.

Mai multe detalii despre atelierele de mai sus puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro.

Parinti sunt asteptati de asemenea la cursurile si scolile de vara pentru adulti, despre care pot citi mai multe aici: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2013/program-cursuri/

Inscrieri si informatii la CONTACT@VICTORIEI.RO

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU