Grădinița Montessano. Educație Montessori, Hrană Organică, Sănătate, Echilibru, Inteligență Emoțională și Socială

București

Grădinița Montessano oferă un concept educațional unic, care îmbină beneficiile extraordinare ale educației Montessori cu cele ale educației pentru Sănătate! Aici copiii cresc sănătoși și echilibrați, cu dragoste pentru educație, natură și semeni, cu spirit liber spre a-și putea cunoaște și clădi în viață Propriul Vis!

Educație Montessori, Hrană organică, Sănătate, Echilibru, Inteligență emoțională și socială – dacă vă doriți toate acestea pentru copiii dumneavoastră, Grădinița Montessano vă așteaptă în centrul capitalei – zona Unirii – Alba Iulia, pe str. Parfumului nr. 9.

Dăruim copiilor aripi sănătoase pentru viață!

Beneficiile Montessano

  • Educație Montessori conform standardelor internaționale AMI
  • Politică nutrițională de excepție, materie primă organică, bucătărie proprie
  • Politică medicală bazată pe prevenție și remedii alternative
  • Cursuri multi-disciplinare pentru un stil de viață sănătos, abordând teme legate de hrană, sănătate și natură
  • Spațiu exterior amenajat în stil montessorian, stimulând apropierea de natură și viață activă în aer liber
  • Green Day – Un proiect prin care ne propune să-i împrietenim pe cei mici cu natura prin activități care să evidențieze importanța mediului în viața noastră. Copiii devin responsabili de mediul înconjurător și împreună construim o lume mai verde și mai sustenabilă – Comunitatea Verde Montessano
  • Sediu interbelic deosebit, complet restaurat, autorizat PSI, ferit de poluare și zgomot prin amplasarea în zona rezidențială, curat și netoxic

Programele de Sănătate Montessano

Gradinita Montessano programe de sanatateGrădinița Montessano dezvoltă o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață!

Aflați mai multe despre programele de sănătate Montessano pentru copii de 1-3 ani și 3-6 ani.

Meniul Montessano

Gradinita Montessano meniuMeniul Montessano folosește materie prima organică, achiziționată de la furnizori bio autorizați și este atent pregătit pentru a conține toți nutrienții necesari unei dezvoltări armonioase și unui sistem imunitar puternic. Este caracterizat prin diversitate și conține multe crudități (verdețuri, kale, quinoa, orz, amaranth, nuci și semințe), fiind adaptat atât pentru copiii vegetarieni, vegani cât și alergici, fără a percepe o taxa suplimentară. În plus meniul exclude zahărul, produsele semi-preparate, snacks-uri, fast-food-uri sau alte alimente nocive sanatatii!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Copilul montessonian va creste sanatos spre a fi liber sa-si urmeze propriul vis!   

Citiți detalii despre meniul organic oferit de Montessano.

Oferta educațională

Copilul montessorian este un copil independent, ordonat, responsabil, capabil de răbdare și concentrare pe perioade îndelungate, de respect pentru sine, ceilalți și mediul înconjurător, este un copil cu dragoste pentru educație, natură, semeni și viață!

Vedeți detaliile ofertei educaționale Montessori pentru copii de 1-6 ani.

Cum să te înscrii 

Gradinita Montessano curte contact

Grădinița Montessano vă invită să participați la un tur personalizat pentru părinți si copil, vizită necesară înainte de a lua decizia înscrierii. Pentru programarea vizitei, trimiteți un email la [email protected] sau sunați la telefon 0744.872.340 (Antonia Stanciu, Coordonator Comunicare). Formele de înscriere le veți primi pe email, de îndată ce ați luat decizia de a începe această călătorie.

sigla montessano

Contact

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU