De-a Micul Prinț – Spectacol de teatru copii

18:00 - 19:00
Sâmbătă 31 Martie 2018
București

Spectacol de teatru pentru copii 0-6 ani: Descopera povestea Micului Print care a fermecat generatii de copii

Teatrul Ion Creangă adaptează una dintre cele mai îndrăgite și fermecătoare povești – „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupéry – într-un spectacol dedicat micuților de vârstă preșcolară. Spectacol de teatru copii mici 0-6 ani.

Există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină. Există câțiva oameni care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un mic prinț. Există puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii și toți baobabii de pe Pământ. Le-a dat viață și le-a oferit cuvinte pe care e bine să ni le amintim din când în când.

În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț aproape de copiii între 3 și 6 ani, care abia încep să se plimbe din planetă în planetă, regizoarea Ioana Petre pleacă într-o foarte serioasă călătorie de explorare a celebrului text. Alături de ea, întreaga echipă va cerceta și se va juca, va pune întrebări și va crea labirinturi, pentru ca, la final, să poată deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.

De-a Micul Prinț de Ioana Petre, după Micul Prinț de Antoine de Saint-Exupéry | Durata: 45 de minute | Regia: Ioana Petre | Scenografia: Doina Pop | Muzica: Paula Gherghe | Consultant psiholog: Carmen Anghelescu | Cu: Julieana Drăghici/ Carmen Palcu Adam, Ruxandra Coman/ Maria Țăran și George Popescu (chitară) |

Spectacolul face parte din programul „Educația Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani.

Program:

  • 18 martie 2018, 11:00 – Teatrul Metropolis
  • 31 martie 2018, 11:00 – Teatrul Excelsior

 RECOMANDARE


Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă, strada Piaţa Amzei, nr. 13

Rezervări la: 0735.160.851

Mai multe informații despre spectacol, program și bilete sunt disponibile pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.


Te invitam sa afli si despre alte evenimente pentru copii in Bucuresti. Click aici.


Vrei sa faci cadou copilului tau cartea Micul Print – de Antoine de Saint-Exupery? Click aici!

micul print carte copii

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 31 Martie 2018

Program:
18:00 - 19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL