De ce cade părul în exces toamna și cum să avem grijă de el în sezonul rece?

 

Caderea parului toamna. Sfaturi si solutii pentru ingrijirea parului.

 

Știai că cele mai multe fire de păr îți cad de obicei toamna? Odată cu trecerea la temperaturile mai scăzute, corpul tău este nevoit să se adapteze într-un ritm alert noilor condiții climatice. Acest lucru duce inclusiv la apariția deficienței de fier, a cărui principal efect se reflectă mai ales asupra sănătății părului tău, care se confruntă cu o cădere mai accentuată și capătă un aspect uscat și aspru.

Tocmai de aceea, este necesar să-i acorzi o îngrijire specială care să-l ajute să facă față cu bine tuturor provocărilor de sezon. Este recomandat să începi cu o dietă echilibrată cu alimente bogate în fier și să eviți pe cât posibil factorii de stres. Iar pentru un rezultat cât mai eficient, care să asigure un efect vizibil și pe termen lung, alege să folosești produse cosmetice potrivite părului tău.

În acest sens, vă invităm să descoperiți soluțiile inovatoare oferite de experții Gerovital. Pornind de la produsele și tratamentele de păr din gama lider de piață Gerovital Plant Tratament, îmbogățite cu noi complexe hrănitoare, noua gamă Gerovital Tratament Expert, lansată la începutul lunii septembrie 2015, ajută părul să facă față acțiunilor distructive la care este supus în fiecare zi și îl menține frumos și sănătos. Produsele din întreaga gamă beneficiază de prețuri extrem de accesibile și pot fi achiziționate inclusiv online de pe site-ul www.farmec.ro.

Gerovital-Tratament-Expert

Pentru acest anotimp care îți pune părul la încercare, îți recomandăm tratamentul special din sub-gama Gerovital Tratament Expert Regenerare.

Produsele acesteia răspund eficient problemelor specifice părului degradat și lipsit de vitalitate, hrănindu-l în profunzime și redându-i strălucirea de la rădăcină până la vârf.

Astfel, Gerovital Tratament Expert Loțiune cu Petroleum acționeză la nivelul scalpului, stimulând circulația, iar pe lungimea firului contribuie la hidratarea și hrănirea acestuia, ajutând părul să-și recapete aspectul îngrijit și sanătos.

Gerovital Tratament Expert Kit Regenerare Păr fiole reprezintă, fără îndoială, aliatul perfect împotriva efectelor nocive ale razelor UV, poluanților, colorărilor oxidative sau ale tratamentelor agresive la temperaturi înalte la care părul tău este supus frecvent. Gerovital Tratament Expert Șampon regenerant acționează direct asupra firului de păr prin refacerea nivelului de keratină, o proteină ce asigură părului elasticitate și-l protejează de efectele distructive ale agenților externi, redându-i un aspect îngrijit și catifelat.

Și nu în ultimul rând, Gerovital Tratament Expert Șampon Mască regenerantă îți protejează părul în fața expunerii zilnice la agenții externi ce grăbesc degradarea părului tău, crescând gradul de hidratare și refăcând fibra capilară pe toată lungimea ei.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU