Descopera Universul, aplicatie educativa gratuita pentru copii

Invatare prin joc: aplicatie educativa gratuita pentru copii pana in 10 ani, Descopera Universul.

Aplicatia Descopera Universul este un instrument valoros de educare, care completeaza si imbogateste sistemele de instruire traditionale: copiii invata prin joc, integrand tehnologia actuala!

 

aplicatie gratuita copii

 

Pukini, dezvoltator de aplicatii mobile, pune gratuit la dispozitia copiilor un nou instrument modern de invatare prin joc – Descopera Universul, aplicatie mobila de cultura generala.

Descopera Universul le desluseste copiilor de pana la 10 ani, tainele universului, pe intelesul lor, sub forma unei povesti.

Copiii fac o calatorie imaginara prin Univers, alaturi de Puksa Mica si Puks, doua comete dragalase si curioase, dornice de aventura, care isi pun intrebari, exploreaza si afla raspunsuri: Ce este universul? Cat e de mare? Cate planete sunt? Ce se afla pe ele? Ce sunt asteroizii? Dar constelatiile?

Cu ajutorul aplicatiei, copiii isi imbogatesc cultura generala, devin mai curiosi in a descoperi lumea inconjuratoare, isi consolideaza cunostintele, afla noutati, invata sa realizeze corelatii intre informatiile acumulate, raman cu o exeprienta pozitiva in ceea ce priveste invatarea.

Aplicatia devine astfel cel mai bun aliat pentru a transforma informațiile în conținut semnificativ pentru copii.

Povestea este interactiva, dinamica, frumos colorata, cu texte si personaje originale, putand fi citita sau ascultata in interpretarea unor actori valorosi. Astfel incat aplicatia devine un real instrument alternativ de transmitere a informatiilor de cultura generala catre copii, prin metode accesibile, moderne si inovative.

 

invatare prin joc

Aplicatia Descopera universul poate fi descarcata GRATUIT de pe site-ul: http://www.pukini.ro/aplicatii/

Pukini se alatura efortului general de a integra in mod constructiv tehnologia in educatia copiilor.

Laudate de specialisti, apreciate de Samsung, iubite de copii, indragite de parinti, aplicatiile Pukini sunt un instrument potrivit de joaca si invatare pentru copiii nostri.

Credem in educatie si intr-un viitor ai bun al copiilor nostri!

Pukini – Cred! Visez! Ma joc!

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU