Desene cu Pocoyo pentru copii mici

Daca esti in cautare de desene animate "sigure" pentru copii, chiar si cei mici de peste 18 luni, atunci eu iti recomand desene cu Pocoyo.

Fetita mea ar vedea zilnic desene cu Pocoyo, insa le primeste cu masura, nu chiar zilnic.

Pocoyo este preferatul fetitei mele de cand avea cam 18 luni. Am aflat de la o buna prietena despre el si l-am incercat. Iar de atunci fetita mea ar vedea zilnic desene cu Pocoyo, insa cum spuneam le primeste cu masura. Incep sa ma intreb daca nu cumva a inceput sa semene un pic cu el ?.

La ce sa te astepti daca te uiti la desene cu Pocoyo?

Serialul de animatie Pocoyo iti dezvaluie aventurile lui Pocoyo, un baietel nazdravan, curios si care traieste intr-o lume fara limitari. El are 3 prieteni de care este nedespartit si care apar in toate episoadele, alaturi de care Pocoyo traieste, descopera lumea si se bucura de tot ce i se intampla.

Ce imi place mie este ca decorul nu prea exista, adica totul se intampla pe un fundal alb iar pe masura ce incepe povestea, apar si  personajele viu colorate. Decorul se incarca doar cand apar si alte elemente din poveste: copaci, nori, casuta, flori, pasari, etc.

Un alt element interesant este ca exista un povestitor iar personajele interactioneaza cu acesta.

Aceste desene cu Pocoyo sunt educative deoarece pun accent pe prietenie, stimuleaza copiii sa fie creativi, sa danseze, sa fie increzatori in ei si sa caute solutii la probleme, asa cum face si Pokoyo.

Restul farmecului il descoperiti singuri.

Aici gasesti site-ul oficial Pocoyo.

In general episoadele au 7 minute, insa vei gasi si unele speciale, care ajung chiar si la 25 de minute, cum este cazul celui de mai jos.

 Tip selectie: Pe incercate
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU