Dinomania, Un Atelier Comico-Științific Pentru Copii +5 Ani

11:30 - 13:00
Sâmbătă 10 Februarie 2018
București

Humanitas Junior vă invită sâmbătă, 10 februarie, ora 11.30, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38) la Dinomania, primul eveniment din seria „Atelierele cunoașterii“.

Dinomania este un atelier comico-științific pentru pasionații de curiozități din lumea celor mai mari și mai feroce animale din toate timpurile. Modulul este pregătit de actorul Voicu Hetel de la Teatrul „Ion Creangă“, după atlasul Dinosaurium, apărut la Humanitas Junior.

Atlasul conceput de Chris Wormell și Lily Murray ca un adevărat muzeu, deschis tot timpul, adăpostește o colecție uluitoare de exemplare ale celor mai mari animale care au populat vreodată pământul: dinozaurii. „Suntem cu toții martori – scriu autorii – la avântul descoperirilor și cercetărilor în domeniu, care au depășit unele descoperiri științifice și unele informații mai vechi despre aceste animale preistorice. Așadar, profită de călătoria în lumea dinozaurilor din paginile care urmează ca să-ți alimentezi mintea și curiozitatea! Cât putem ști, de fapt, despre dinozauri? Care era cel mai lung dintre ei? Oare zburau și înotau? Care avea cele mai mari gheare? Ce legătură este între ei și păsările de astăzi?“ De la micuțul Troodon până la giganticul Brachiosaurus, de la fiorosul Brontosaurus la faimosul Tyrannosaurus Rex muzeul nostru îi invită pe copii să poposesască în sălile lui şi să treacă în revistă specie după specie, să admire dioramele, să descopere cum se poate reconstrui o reptilă uriaşă pornind de la un singur os şi să înţeleagă cum au evoluat aceste animale uluitoare transformându-se, de-a lungul a milioane şi milioane de ani, în păsări.

Durata atelierului: 45 de minute
Vârsta recomandată: +5 ani

Detalii: https://www.facebook.com/events/2065985030353167/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Februarie 2018

Program:
11:30 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL