Documentario 3 – Workshop Film pentru Copii de 6-14 ani | 4 – 8 ianuarie 2021

09:00 - 17:00
04-08 Ianuarie 2021
București

DOCUMENTARIO 3
workshop film
4 – 8 ianuarie 2021
Str. Pitar Moș, sector 1, București

– Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.
– Program 09.00- 17.00, de luni până vineri.
– Include o masă de prânz tip catering și gustări.
– Toate materialele incluse.
– Locuri limitate!
– Donație recomandată 700 lei/ 5 zile/ 8 ore/ zi

În vara anului 2020, copiii, în cadrul celor două workshop-uri Documentario, au realizat două filme: un documentar și un film SF. Dorind să continuăm tradiția, vă propunem un nou proiect multimedia. În perioada 4- 8 Ianuarie 2021, CLUB NATURA vă invită să participați la workshop bilingv (română/ germană) Documentario 3!

Workshop-ul este deschis copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, indiferent de nivelul de studiu, sistemul de împărțire pe grupe permițându-ne integrarea copiilor cu un grad scăzut de cunoștințe de limbă germană cu cei care sunt la nivelul ”Avansat”.

Timp de 5 zile, 8 ore/ zi, copiii care vor participa la acest workshop, vor realiza un film cu tema ”Viitorul și natura”. Clubul nostru deține aparatură de înregistrare video profesională care va fi pusă în slujba proiectelor gândite și realizate de copii.

Proiectul Documentario a fost creat special pentru copiii care doresc să își lase imaginația liberă și care care vor să să își exerseze potențialul creativ. Viziunea lor despre viitor va fi transpusă într-un film.

În vederea respectării regulilor CoVid-19 impuse de autorități, locurile vor fi limitate la 10 copii, împărțiți în două grupe.

Prin participarea la proiectele noastre, copiii vor experimenta implicarea în dezvoltarea unui proiect comun, modalitățile de gestionare a resurselor necesare realizării acestuia și vor păși pe drumul care duce spre nucleul tehnologiei sau creației din domeniul artei multimedia.

Copiii își vor împărți rolurile în proiect, vor fi artisti, regizori, designeri sau specialiști în imagine, montaj, instalații artistice, audio, coregrafie, muzică, etc.

Vă invităm să veniți alături de noi în VIITOR!

Pentru mai multe detalii:

Detalii Eveniment

Perioada:
04-08 Ianuarie 2021

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL