Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul – teatru muzical pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 13 Decembrie 2015
București

 

Teatrul muzical de copii ”Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul’, un spectacol de teatru plin de emotie si culoare, de povesti si intamplari haioase, presarat cu multe cantecele

Va invităm cu MARE bucurie la PREMIERA îndrăgitei poveşti, devenită spectacol de teatru, „Domnişoară Poimâine şi Joacă de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, editura Curtea Veche Publishing.Evenimentul ii va reuni pe scena , pe toti cei care au contribuit la realizarea acestui spectacol: Adina Rosetti – autoarea cartii, Cristiana Radu – ilustrator, Toni Zaharia – dramaturgie, regie si intepretare, Nina Neagu – compozitor cantecelele din spectacol, Ioana Flora, Mihaela Velicu – interpretare, Doina Pop – costume si decoruri si Mirela Loghin, realizatorul si producatorul spectacolului.Aşadar, după aproape un an de zile creaţie, joaca si inpiratie, suntem pregătiţi să va oferim un spectacol de teatru plin de emotie si culoare, de povesti si intamplari haioase, presarat cu multe cantecele, potrivit tuturor copiilor care îşi pun întrebări despre timp, acelora care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“Domnul Azi şi bătrână Doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, Vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede că de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Spectacolul este o producţie Lumea lui MOMO şi a fratelui mai mic, Momolino – Teatru şi poveşti pentru copii, în dramatizarea şi regia Antoanetei Zaharia. Din distribuţie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu şi Ruxandra Coman, actriţe talentate şi mult îndrăgite de copii, şi pe care le-aţi mai văzut în spectacolele noastre „Ziua în care a fugit somnul”, „Nica şi Poveştile sale” sau Aventurile lui Hermann.

Muzica acestui spectacol este 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii, a fost compusă şi orchestrată Nina Neagu (artist şi profesor de muzică la RockSchool RO) www.ninaneagu.ro, iar decorurile şi costumele poartă semnătură, prietenei noastre dragi, Doina Pop.

La finalul spectacolului, Nina Neagu ne va canta live la chitara cele mai indragite cantece pe care le-a compus pentru Domnisoara Poimaine si Timp, iar Adina Rosetti va oferi autografe direct pe cartea de povesti.

Cartea va fi disponibila la vanzare intr-un stand al editurii Curtea Veche. Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani, şi are loc la Clubul Ţăranului, Intrarea Monetăriei nr. 3, în curtea din spate a Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Sala de spectacole a Clubului Ţăranului are capacitatea de 100 de locuri, şi este prevăzută cu două cai de acces semnalizate şi întruneşte toate condiţiile de siguranţă ISU pentru un astfel de eveniment.

Preţ bilet: 25 lei/persoană

Biletele se pot achiziţiona şi înainte de spectacol, însă doar în limita locurilor neocupate. La acest spectacol nu este permis sa se stea in picioare.

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 13 Decembrie 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL