Drumuri de nisip – Spectacol muzical pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 11 Noiembrie 2012

 

Drumuri de nisip este un spectacol non-verbal de teatru, insotit de acompaniament muzical live si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani.

Evenimentul este sustinut de trupa HOPA-TROP, o forma independenta de teatru, care isi propune realizarea de spectacole pentru copii cu varsta foarte mica, ajutand astfel la formarea viitorului public „mare”, pregatit sa recepteze si sa inteleaga actul teatral de mai tarziu.

„Am incercat prin acest spectacol sa patrundem in lumea copilului mic, a jocului si a curiozitatii cu care acesta este inzestrat. Pentru el lucrurile concrete pot deveni obiecte dintr-o poveste: sfoara poate fi un sarpe, o coarda sau un drum,  pietrele pot scoate sunete sau insemna locuri,  nisipul se poate desena, poate curge sau scoate sunete, iar o cutie poate deveni un adevarat cufar de comori.” (Beatrice Iordan, artist papusar).

Spectacolul pentru copii se deruleaza in cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e Frumoasa”.

Cost bilete: 10 lei

Biletele pentru spectacole sunt disponibile în reteaua www.vandbilete.ro si la sediul central al agentiei Teatrului National de Opereta – Str. Vasile Lascar, nr. 42-44, etaj 3, ap.7, program de luni pana vineri în intervalul 10:00 – 19:00.

Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Anca Scurtu, nr. tel 0751.177.084, [email protected]

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 11 Noiembrie 2012

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Locatie: Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Balcescu”

Județ:
Sector 4

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. 11 Iunie nr.41

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL