EducaTIFF București 2019

11:00 - 13:00
Saturday 15 June 2019
București

EducaTIFF – programul de educație cinematografică pentru copii și adolescenți ajunge în week-end la Cinema Elvire Popescu, în cadrul retrospectivei TIFF de la București.

Vă așteptăm sâmbătă și duminică înainte de prânz să urmăriți în familie filme selectate special pentru copii care vă vor oferi prilejul de a vorbi despre independență și încredere în cadrul relațiilor părinte-copil, despre iubire necondiționată, spaima de a-i pierde pe cei dragi și despre cât de important este să ne petrecem cât mai mult timp creându-ne amintiri plăcute și fericite împreună.

„Vacanța mea extraordinară cu Tess/ My extraordinary summer with Tess” – sâmbătă, 15 iunie, ora 11:00

Producție: Olanda, Germania
Recomandare de vârstă: 9 ani +
Durata: 84 minute
Trailer: https://vimeo.com/313397009
Bilete: http://bit.ly/2Wvui3T

Micul Sam şi familia lui îşi petrec concediul pe insula olandeză Terschelling, dar fratele lui Sam îşi rupe piciorul chiar în prima zi. Lui Sam nu-i convine, dar accidentul i-o aduce în cale pe Tess, o fată ciudată cu un plan ingenios pentru a-şi întâlni tatăl pe care nu l-a întâlnit niciodată. Are doar o săptămână la dispoziţie pentru a reuşi şi este sigură că Sam poate fi de ajutor. De-abia datorită ei va descoperi băiatul cât de importantă este familia…

„Rocca/Rocca changes the world” – duminică, 16 iunie, ora 11:00

Producție: Germania
Recomandare de vârstă: 8 ani +
Durata: 97 minute
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=i8G5ruEcdxs
Bilete: http://bit.ly/2F4oNyq

Curajoasă, amuzantă şi fără pereche: aşa e Rocca. Rocca are 11 ani şi duce o viaţă unică. În timp ce tatăl ei astronaut veghează asupra ei din spaţiul cosmic, Rocca locuieşte singură cu veveriţa ei şi, pentru prima oară în viaţă, se duce la o şcoală normală. Aici felul ei de a fi, lipsit de griji şi nonconformist, iese imediat în evidenţă. Îi confruntă pe derbedeii clasei, pentru că dreptatea i se pare foarte importantă. De asta se şi împrieteneşte cu Caspar, un băiat fără adăpost pe care încearcă să-l ajute. Cu un optimism fără margini, Rocca dovedeşte, ajutată de noii ei prieteni, că şi copiii au puterea de a schimba lumea.

Programul EducaTIFF București este realizat de Asociația Festivalul de Film Transilvania, cu spijinul CNC.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 15 June 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Cinema Elvira Popescu

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Dacia, nr.77

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL