Eliza Visează. Spectacol în Premieră la Teatrul Ion Creanga

11:00
Duminică 13 Ianuarie 2019
București

Tinerii spectatori din Capitală sunt invitați să descopere o poveste originală despre emoții, imaginație și curaj. „Eliza visează”, un spectacol dedicat copiilor cu vârsta de peste 5 ani, la Sala Rapsodia.

Pus în scenă de Florin Fieroiu (regie și coregrafie), alături de Corina Grămoșteanu (scenografie) și Vlaicu Golcea (muzică și sound design), după un scenariu original de Mihaela Michailov, spectacolul brodează cu delicatețe granița dintre vis și realitate, punând pe înțelesul copiilor o serie de întrebări care nu și-au găsit răspunsuri clare nici în lumea adulților.

Ce sunt visele? Aventuri în amintirile de peste zi? Spațiul unde sunt retrăite momente dragi? Timpul în care creăm povești noi? Oare imaginile care ni se perindă pe sub pleoape au legătură unele cu altele? Și chiar tot ce-i pe Pământ visează? Toate aceste întrebări și nenumărate îndoieli pândesc la fiecare pas al micuței Eliza, care pornește în explorarea marii enigme a somnului plin de vise.

Însă când lumina se stinge, iar joaca se amână pe mâine, Eliza nu este singură. În vis, alături de ea, există tot soiul de năstrușnicii: cercei cu fistic și pajiști cu alune, spiriduși-Visorogi care modelează însăși textura viselor și un maestru vrăjitor care deține cheile imaginației. Dar în vis sunt prezenți și Mama și Tata, care aduc ordine în lumea răsturnată cu susul în jos, alungând umbrele care foșnesc și troznesc, mârâie și hârâie în colțurile întunecate ale somnului cel mai adânc.

ELIZA VISEAZĂ
Scenariul: Mihaela Michailov
Regia și coregrafia: Florin Fieroiu
Scenografia: Corina Grămoșteanu
Muzica și sound-design-ul: Vlaicu Golcea
Asistent de scenografie: Alexandra Constantin
Cu: Eliza Teofănescu, Marius Nănău, Gabi Costin / Voicu Hetel, Ilinca Atanasiu, Andra Mirescu, Denis Hanganu, Idris Clate, Mădălina Dorobanțu, Nicolae Dumitru

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 13 Ianuarie 2019

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Ion Creanga, Sala Rapsodia

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str.Lipscani nr.53

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL