Escape Room la Opera Comică pentru Copii

11:00
Sâmbătă 27 Octombrie 2018
București

Acum să te vedem cât ești de vrednic!

Fă-ți echipa ta și descoperiți într-o oră indiciile ascunse din cele două încăperi!
Cavalerul ”Harap Alb” – cameră de max. 5 persoane 🐝🐜🐎🐲🐺
Aventurile ”Punguței cu doi bani” – cameră de max. 4 persoane 🐓🐔🐓🐔
Vârsta recomandată: +10 ani / +7 ani.
🔺 Dificultate: Mediu, 🕰 Timp Record: 25 min, 👥 Grup: 4/5 pers

Vezi toate evenimentele din weekend

DESCRIEREA JOCULUI DE TIP ”ESCAPE ROOM OCC”

O alternativă inteligentă și plăcută de a-ți petrece timpul liber. jocul de tipul escape-the-room este un joc despre logică, perspicacitate și care pune la încercare inteligența, intuiția, precum și deducția. În cazul de față este vorba despre un joc care presupune să fii încuiat într-o cameră împreună cu prietenii tai, iar scopul este de a-ți recâștiga libertatea – ”a evada din cameră” – înainte ca timpul să expire. De regulă, timpul limită al unui joc este de 60 de minute. Pentru ”a evada”, ai nevoie, înainte de toate, să citești, poate chiar de mai multe ori, indiciile puse la dispoziție de organizator, să fii atent la detaliile care sunt în cameră, să gândești logic, să fii intuitiv, perspicace și poate cel mai important lucru, să ai spirit de echipă.

Împreună cu echipa pe care ai ales-o, trebuie să fii atent și să găsești sau să observi indiciile ascunse, să rezolvi probe logice, să descui diferite încuietori, să folosești dispozitive tehnologice sau mecanice și să pui cap la cap toate informațiile descoperite pentru a rezolva puzzle-urile.

Fiecare dintre cele două camere de la OCC, “Harap Alb” si “Punguta cu doi bani”, oferă o experiență unică, mai cu seama prin tema aleasă – povestile nemuritoare ale lui Ion Creangă. Scenariul specific și nivelul de dificultate al ghicitorilor / puzzle-urilor pe care le vei găsi înăuntru, te vor motiva ca să le rezolvi si să-ți poți recâștiga libertatea.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Octombrie 2018

Program:
De la 11:00
De la 19:00
De la 20:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Opera Comica pentru Copii

Județ:
Sector 6

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Giulesti nr 16

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL