Evenimente la Opera Comica pentru copii cu ocazia Zilei Naţionale a României

00:00:00 - 00:00:00
27 Noiembrie - 01 Decembrie 2015
București

Festivalul Zilei Naționale a României 27 noiembrie – 1 decembrie. Evenimente speciale la Opera Comica pentru copii cu ocazia Zilei Naţionale a României. 

În cadrul acestui eveniment, publicul are ocazia să ia parte la spectacole de gală, cu invitați consacrați ai scenei românești: Felicia Filip, Ion Caramitru și Aurelian Octav Popa, alături de elevii olimpici din Orchestra Colegiului Național “George Enescu” din București, dirijată de Gheorghe Iliuță, împreună cu soliștii și baletul Operei Comice pentru Copii.

Începând de pe 27 noiembrie, vă invităm la evenimentele speciale organizate la Opera Comică pentru Copii cu ocazia Zilei Naţionale a României:

– vineri, 27 noiembrie, ora 11:00 – Concert lecție cu Felicia Filip și soliștii OCC, 60 de minute, +7 ani
– sâmbătă, 28 noiembrie, ora 18:00 – Spectacol de gală „Dor de Eminescu”, cu Ion Caramitru și Aurelian Octav Popa, 65 de minute, +7 ani 
– luni, 30 noiembrie, ora 18:00 – Gala de Balet a Operei Comice pentru Copii, 65 de minute, +3 ani
– marți, 1 decembrie, ora 18:00 – Spectacol de Gală „La mulți ani, România!”, cu Soliștii OCC și Orchestra Colegiului Național de Muzică „George Enescu” , 65 de minute, +5 ani

“Decembrie înseamnă, pentru cei mai mulți dintre noi, luna cadourilor, a surprizelor și a vacanței. Moș Nicolae și Moș Crăciun sunt fără îndoială cei mai așteptați oaspeți ai acestui sezon, iar până la întâlnirea cu ei, avem un alt motiv de sărbătoare: Ziua Națională a României, căreia anul acesta i-am dedicat un festival cu invitați speciali. Iarna este anotimpul istoriei noastre: 1 decembrie – ziua creării României Mari, 22 decembrie – ziua revoluției noastre salvatoare, 15 ianuarie – ziua marelui poet Mihai Eminescu și, totodată, a Culturii Române, 24 ianuarie – ziua Unirii Principatelor”, a declarat soprana Felicia Filip, managerul instituției.

Detalii Eveniment

Perioada:
27 Noiembrie - 01 Decembrie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Opera Comica pentru Copii

Județ:
Sector 6

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Giulesti nr 16

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL