Evenimente Work at Home Moms. Evenimente pentru mame organizate de Asociatia WAHM

Evenimente Work at Home Moms. Evenimente pentru mame organizate de Asociatia WAHM in Bucuresti

Va asteptam la noi evenimente create pentru a sprijini mamele care doresc sa lucreze de acasa sau pe cele antreprenoare!

Asociația Work at Home Moms România se bucură să vă informeze despre evenimentele lunii Octombrie:

Evenimente Work at Home Moms Octombrie 2016

Pe 1 Octombrie, avem o serie de evenimente în București, Constanța, Timișoara și Cluj:

=> în București, vă invităm la a șasea ediție din seria „Mama Antreprenor” în cadrul căreia puteți afla cum să inițiați și să dezvoltați un business pe temele anunțate: SRL-Debutant, certificare ecologică, înființarea unui magazin fizic de Home&Deco și cadouri, croitorie. Vom povesti despre: autorizații, investiție, riscuri și așteptări, profit și multe altele, alături de 4 invitate care au inițiat deja un proiect în aceste arii și pot oferi îndrumare.

Vă așteptăm în intervalul 10.00-14.00, în locația Elefantelul curios- Afterschool, loc de joaca si petreceri, str. Constantin Brancoveanu, 7 D, Bucuresti. Cost de participare: 100 ron, întreg evenimentul, iar înscrierile se fac pe [email protected] . Minim 20 participante, maxim 30. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (1)

=> în Timișoara, vă invităm la o întâlnire captivantă despre mindfulness. Însușirea tehnicilor de Mindfulness aduce multă valoare în viață: o mai bună concentrare, o înțelegere mai profundă a lucrurilor și a tuturor celor din jur, oferind șansa unor relații de familie, de prietenie sau colegiale, mult mai armonioase și mai autentice. Daniela Doru-Rusu este un terapeut de medicină alternativă, cu o pasiune deosebită pentru psihologie.

Vă așteptăm în intervalul 10.00-13.00, în locația Asociatia Alapteaza Timisoara, Barbu Filaret, nr. 9, Timisoara. Cost de participare: 75 ron, întreg evenimentul, iar înscrierile se fac pe [email protected] . Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (2)

=> în Constanța, vă invităm la cercul de lectură pentru copii – „Poartă- mă în poveste”. „Păpădia” este o înduioșătoare poveste despre maternitate! Scrisă de Georgiana Mihalache, autoarea minunatelor Povești pentru Vlad, povestea a prins contur și culoare mulțumită ilustratoarei Alexandra Stoica, fondatoare Hippo Atelier Creativ. Îi mulțumim și Adrianei Oprea, mama de la Wool&colours, care va împâsli tandru Păpădia.

În intervalul 10.00-11.00 vă asteptăm în locația sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Ștefan cel Mare, nr. 128A (repere: între ING Bank și Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zonă ICIL). Locurile sunt limitate la un număr de 15 copii, cu vârste cuprinse între 3-10 ani. Accesul se va face doar pe bază de înscriere și confirmare pe email în limita locurilor disponibile. Evenimentul este oferit în baza unei donații la latitudinea participanților, iar înscrierile se fac pe [email protected] . Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (3)

=> în Cluj, vă invităm la un atelier unde vom discuta despre „Cum putem crea un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală- Redescoperim împreună cum să facem față rolurilor (im)puse din viața noastră”. Astfel, vom povesti în cadrul întâlnirii, despre:

*Tehnici pentru ameliorarea dezechilibrului dintre viața personală și cea profesională.

*Tipuri de stres legat de rolurile deținute și efectele pe termen scurt/lung.

*Tehnici de ameliorare a stresului

Facilitator: Alina Apopii, Psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România în specializarea Psihoterapii Cognitive și Comportamentale și Psihologie Clinică

Vă așteptăm în intervalul 10.00-12.00, în locația Cabinet Psihologie Sanima – Str. Calan nr. 14, Cluj-Napoca.

Participarea la acest eveniment presupune o donație de 20 ron, care susține activitatea Asociației Work At Home Moms. Înscrierile se fac pe [email protected] . Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (4)

Pe 2 Octombrie relansăm șezătorile de lucru și schimb de experiență pe teme date. A doua sesiune va fi pe tema Realizarea bijuteriilor, în București. Vom povesti fiecare din experiența ei și vom invita persoanele cu experiență să ofere demonstrații. Puteți aduce mostre, materie primă, putem face schimb de materiale. Dacă aveți surplus de materiale, le puteți oferi în cadrul șezătorii.

Vă așteptăm în intervalul 10.30-12.30, în locația Casa Rudolf Steiner, str. Vișinilor, nr. 17. Evenimentul este oferit în baza unei donații la latitudinea participanților, iar înscrierile se fac pe[email protected] . Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (5)

Evenimente Work at Home Moms pe 8 Octombrie, în București, Constanța și Cluj:

=> în București, vă invităm la cercul de lectură pentru copii – „Poartă- mă în poveste”. Am invitat-o pentru această ediție pe Mihaela Coșescu să ne citească din minunata poveste a Girafei Gigi. Mihaela este mamă scriitoare, autoarea cărții „Te iubesc, orice culoare ai avea”.

În intervalul 10.00-11.00 vă asteptăm în locația sediul Mansarda Carturesti Verona, str. Pictor Arthur Verona, nr.13, Bucuresti. Locurile sunt limitate la un număr de 15 copii, cu vârste cuprinse între 3-10 ani. Accesul se va face doar pe bază de înscriere și confirmare pe email în limita locurilor disponibile. Evenimentul este oferit în baza unei donații la latitudinea participanților, iar înscrierile se fac pe [email protected] . Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (6)

=> în Constanța, invităm mamele din Constanța la o șezătoare de lucru și schimb de experiență pe tema Fotografie de produs, in care facilitator ne va fi mamica Ana Maria Mirt, artist fotograf. Șezătoarea va fi prima dintr-o serie de 3 pe această temă. Prima șezătoare va fi pe partea teoretică:

-Generalități, prezentarea unui DSLR,

-Noțiuni tehnice de bază în fotografie (Distanță focală, ISO, diafragmă, timp de expunere, White Balance),

-Generalități, fotografia de produs,

-Când și cum folosim lumina?

În intervalul 16.00-18.00 vă asteptăm în locația sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Ștefan cel Mare, nr. 128A (repere: între ING Bank și Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zonă ICIL). Locurile sunt limitate la un număr de 15 copii, cu vârste cuprinse între 3-10 ani. Accesul se va face doar pe bază de înscriere și confirmare pe email în limita locurilor disponibile. Evenimentul este oferit în baza unei donații la latitudinea participanților, iar înscrierile se fac pe [email protected] . Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (7)

=> în Sibiu, invităm mamele la o primă sesiune Mama Connect. Fiecare mama va prezenta proiectul celorlalte mame participante cu mostre, vouchere, materiale publicitare, poate chiar de oferte de colaborare.

În intervalul 10.00 – 12.00 vă așteptăm in locația Str. Somesului 28 (vis a vis Centrul Statistica, Liquid, intre Hotel Ibis si Hotel Golden Tulip). Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac pe adresa [email protected] . Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (8)

Pe 9 octombrie, vă invităm la „Prezentare de modă, powered by Work At Home Moms”. Pentru că suntem pline de creativitate, vă invităm alături de noi pe podium!

Mame frumoase, pici zglobii, abia așteaptă să vă prezinte creații numai bune de luat la plimbare. Hainele și accesoriile vestimentare sunt pregătite pentru a vedea lumina, dar și cutia de cadouri.

Vă așteptăm în intervalul 12.00-14.00, în locația Carturesti Verona, Mansarda, str. Pictor Arthur Verona, nr.13, Bucuresti. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac pe adresa [email protected] . Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (9)

Asociația Work At Home Moms susține mamele care doresc să lucreze de acasă, part time sau project based, precum și pe cele antreprenoare, dezvoltând continuu instrumente adaptate nevoilor lor.

Pentru mai multe detalii despre Evenimentele Work at Home Moms, despre Asociație  și proiectele sau târgurile pe care le susținem vă rugăm să accesați site-ul nostru http://wahm.ro/ , pagina de facebook sau să contactați direct echipa la adresa [email protected].

Va așteptăm cu drag.

Detalii Eveniment

Perioada:
01-30 September 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL