Experiente noi la Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina!

București

Au inceput inscrierile la Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina! Ce vor face cei mici in cadrul acestui modul? Un scurtmetraj!

Cum? Vor invata sa lucreze in echipa, cum sa pregateasca un rol, sa asimileze un personaj, vor face studiu pe baza textului, invatand totodata si tehnici de expresivitate si miscare. Mai mult decat atat, vor invata cum se pregateste un film, chiar de la un regizor adevarat, vor afla detalii despre imagine si sunet si se vor intalni cu actori profesionisti!

Si pentru ca incurajam creativitatea si exprimarea libera, scenariul scurt metrajului va fi creat in echipa, fiecare contribuind cu idei in privinta derularii povestii si construirii personajelor!

Nu mai este nevoie sa va spunem ca distractia si prietenia sunt garantate! Va asteptam pe voi cu entuziasmul! In luna mai va incepe un nou modul al Scolii de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina!

Teatrul este o metoda de educatie si invatare, care poate interveni in formarea unui tanar, aducand elemente pe care, de cele mai multe ori, invatamantul clasic nu le ofera. La Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina, mai presus de cunostintele din domeniul actoricesc, sta dezvoltarea personala a fiecarui cursant.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, va stam la dispozitie la:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU