Experiment Știință Creativitate. Curs arte plastice pentru copii peste 7 ani cu Clay Play Ceramica

București

Va invitam sa patrundeti intr-o maniera ludica in tainele creatiei si sa descoperiti un nou mod de a privi lumea prin intermediul artei.

Sub indrumarea prof de arte plastice Monica Verona Popescu va veti imprieteni cu carbunele, penita, pesulele, culorile, sevaletul, veti experimenta diferite tipuri de materiale si tehnici si veti invata anumite reguli dand valoare propriilor creatii.

Pornim de la desenul din doua dimensiuni, apoi invatam despre forta si semnificatia culorilor, structuram apoi totul prin desen si trecem la realitatea 3d pe care invatam sa o privim, sa o intelegem si sa vedem altfel obiectul in contextul spatiului din jurul sau.
Invatam nu tehnici simple de amestec al culorilor si de manuire a penitei ci invatam sa relationam cu lumea inconjuratoare.

Vrem sa punem in valoare individualitatea fiecarui participant, fara sa copiem nimic, lucrarile fiind exprimate individual, prin personalitatea proprie fiecarui copil si cautarea propriului adevar artistic.
Greseala este admisa si de fapt ne ajuta sa invatam regulile creatiei, regulile naturii, pentru ca apoi fiecare dintre noi sa le investim cu valoarea emotiilor noastre.

Pana la urma, invăţarea decurge din experienţă şi prin intermediul experimentării.

Cursul este structurat pe o durata de 3 luni, fiecare modul cu durata de o luna, 4 sedinte saptamanale in fiecare marti de la ora 18.00-19.30
Investitia dvs este de 200 lei/modul. 10% REDUCERE pentru frati/surori

Program curs arte plastice:

LUNA MARTIE:
Reguli în artă
2.1. Numărul de aur – Geometric și figurativ (acrilic);
2.2. Compoziție – Peisaj (acuarele);
2.3. Proporții – Tema la alegere (colaj, acrilic);
2.4. Ritm – Abstract (ulei)

LUNA APRILIE:
Expresivitatea formelor (teme la alegere):
3.1. 2D versus 3D – modelaj, colaj, culoare;
3.2. Figuri geometrice și corpuri geometrice în artă;
3.3. Raportul între plin și gol;
3.4. Raportul între figurativ și nonfigurativ

Expoziția absolvenților la curs arte plastice.

Participarea la curs arte plastice se face in limita locurilor disponibile pe baza de inscriere la email [email protected] sau telefon 0720640000/0732025912


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU