Cursul de Pian pentru Copii Individual cu Spiriduşa Larisa la Casa Pixie

București

La acest curs se va urmari dezvoltarea generala, initierea in muzica, audierea muzicii, intonarea si interpretarea cântecelor, insuşirea notatiei muzicale, familiarizarea cu instrumentul, tinuta pianistica, cultivarea aptitudinilor muzicale ale elevului – pianist.

De ce MUZICA ?

Pentru ca te ajuta sa te concentrezi ordonandu-ti gandurile armonios, pentru ca te face sa te simti bine, pentru ca este un excelent mod de exprimare, mult mai versatil decat cuvintele, contribuie la increderea in sine iar cei care studiaza muzica au rezultate scolare mai satisfacatoare.

De ce PIANUL?

Pentru ca este un instrument complex, capabil sa redea aproape orice idee muzicala, fiind insa prietenos cu cei care sunt la primul contact cu instrumentele, pentru ca sunetul lui e linistitor, pentru ca te invata sa fii elegant si-ti dezvolta capacitatile de coordonare. Studiul pianului duce spre constientizarea rolului gindirii muzicale si al imaginatiei in determinarea imaginii muzicale .

Pentru inceput elevii se vor familiariza cu instrumentul in sine, claviatura, apoi treptat vor invata portativul, simbolurile notelor, cheia sol, cheia fa, urmind ca incet, incet sa reuseasca sa interpreteze primele melodii. Toate acestea intr-un cadru relaxant, prin joc si voie buna!

Cursul este individual si va avea loc sub forma a 4 sedinte pe luna.

Sedinta dureaza 40 – 60 min (in functie de varsta copilului).

Cursurile au loc miercurea sau joia la Casa Pixie, intr-un interval orar stabilit de comun acord.

Cost: 220 lei/luna.

Va asteptam cu drag!

La ce rezultate va puteti astepta:

  • dupa o luna: notiuni principale (o pozitie corecta, gama, teorie muzicala de baza), citirea primului cantecel, familiarizarea mainilor cu clapele;
  • dupa a doua luna: aprofundarea celor invatate in primele sedinte, invatarea unei linii melodice simple;
  • dupa 3, 4 luni: eliminarea crisparii in fata clapelor;
  • dupa 5-6 luni: citirea unor partituri de dificultate medie.

Inscrieri la 0743 895 570, printr-un mesaj privat pe Facebook sau pe mail, [email protected].

Contact Casa Pixie


Va multumim si va asteptam!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU