Expozitie interactiva pentru copii. Cucerește distracția împreună cu Vikingii!

Temuții luptători ai Nordului au ajuns la noi în oraș cu chef de distracție! Și au nevoie de aliați de încredere carora să le arate obiceiurile locale și pe care să îi învețe legile lor antice.

În perioada 18 martie – 10 aprilie, la expozitia interactiva pentru copii, vikingii vor poposi la nivelul 2 din Mega Mall unde îi așteaptă pe cei mai voinici copii să li se alăture, printr-o experiență interactivă, în marea bătălie a cunoașterii!

Călătoria începe în Satul Vikingilor, unde cei mici vor descoperi tainele Nordului. Ca noi recruti, aceștia se vor adăposti într-o casă tradițională și vor afla cum trăiau, cum dormeau și cum mâncau Vikingii, ce muzică ascultau și alte secrete știute doar de temuții stăpâni ai mărilor.

Apoi se vor îmbarca într-o călătorie peste mări și țări în Corabia Vikingilor unde vor putea:

vâsli împreună la corabie, ca o adevărată echipă;
învăța să faca noduri de funie la Atelierul Marinarilor;
afla cum să navigheze pe mare cu Compasul Solar!

Detalii Expozitie interactiva pentru copii

Toți copiii ce au curaj să se alăture victorioșilor vikingi sunt așteptați zilnic la Mega Mall între orele 11:00 – 19:00, să îmbrace uniforma de luptă și să învețe totul despre cea mai cunoscută civilizație nordică.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

În plus, magazinele din Mega Mall vor susține tinerii vikingi cu reduceri: 15% la produsele cu preț întreg la Next, 10% la Lego, 10% la cărți, jocuri și jucării la Cărturești și 25% la Brioche Doree.

Accesul la expoziție se face pe baza rezervărilor prealabile la numărul de telefon 0756.140.191 sau adresa de email [email protected]. Prețul unui bilet este de 10 lei/copil, iar pentru grupuri mai mari de 10 copii, prețul unui bilet este de 7 lei / copil.

http://megamallbucuresti.ro/cucereste-distractia-impreuna-cu-vikingii/

Detalii Eveniment

Perioada:
22 Martie - 10 Aprilie 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL