Flori pentru mama. Atelier de creație pentru copii 3-6 ani la ALaNDaLa!

10:00 - 11:00
Saturday 03 March 2018
București

ALaNDaLa ne invita la atelier de creatie unde ne distrăm făcând coșulețe, flori și felicitări pentru mame, din hârtie colorată și muuuultă imaginație!

Pentru începutul primăverii ne-am gândit la un joc cu hârtie colorată, din care să învățăm împreună cu copiii să creăm lucruri minunate. Ei își vor exersa îndemânarea și răbdarea într-un mod distractiv, iar la sfârșit vor avea satisfacția de a fi creat un dar unic, care va fi cu siguranță apreciat!

La începutul atelierului vom asculta și o poveste, de data aceasta Te iubesc orice ai face, de Ioana Chicet Macoveiciuc (mai cunoscută ca Prințesa urbană) o relatare caldă, onestă și minunat de familiară părintelui modern.

Detalii Atelier de creatie pentru copii de 3-8 ani:

Locatie: Ne întâlnim în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei (de pe strada Ion Câmpineanu nr. 13, zona Universitate, la etajul 1, interfon 02), pe 3 martie 2018, la ora 10.

Pret : 50 de lei / copil (părinţii nu plătesc bilet)

Date de contact pentru inscrieri : Vă rugăm să vă înscrieţi printr-un email la adresa atelierealandala@gmail.com până pe 2 martie cel târziu. Locurile sunt limitate!
Veţi avea nevoie de haine comode, potrivite pentru joacă, opțional de încălțări pentru interior pt copil şi obligatoriu de voie bună! 

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133 sau prin email la adresa de mai sus.

Vă aşteptăm!

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 03 March 2018

Program:
10:00 - 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL