Fluturi si Omide – reciclam, inventam cu mami si cu tati ne jucam!

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 18 Mai 2013

Atelier de joaca si creativitate pentru  copii si parinti (grupa 2-5 ani), cu Viorica Pintilie

fluturi si omide momoSambata 18 Mai orele 10.00 si 11.30

Unde-i oul a intrebat Gospodina?? L-ai mancat??? Vaai, asta ati facut si voi cu ouale colorate de Paste? Binee, binee, dar ce ati facut cu, cartoanele ramase? Sper ca nu le-ati aruncat, caci va invata “mama” cum sa le dam si lor viata.
Sambata aceasta vor zbarnai manutele noastre in atelierul Lumii lui MOMO: vom recicla creativ cartoanele de oua transformandu-le in omide vesele si colorate. Apoi, din hartie sau servetele vom inventa fluturasi dragalasi pentru toate florile care asteapta zumzet vesel prin gradini.

Asadar, in Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste.

Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.

Durata atelier: 60 minute

Locuri disponibile: 8 pentru fiecare grupa:

Cost atelier: 50 lei/persoana (gratuitate pentru adult), in ziua atelierului cash sau in avans, in contul bancar al Lumea lui MOMO S.R.L. 10% reducere pentru frati!omide

 

Cum se ne organizam mai bine

Copiii vor participa intotdeauna alaturi de parintii lor,  lucreaza impreuna si se dedica temei in aceeasi masura in care se implica si copilul. O lectie pentru doi, o lectie de neuitat!

Inscriere: doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim!

Detalii la telefon: 0723.565.113

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Mai 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL