Free Friday – Party Halloween. Seara cu Sculptura de Dovleci

17:30 - 22:00
Vineri 26 Octombrie 2018
București

Pe 26 octombrie avem Free Friday – Party Halloween in Casuta lui ShoShon! ­čÖé

Intre orele 17.30 ÔÇô 22.00, copiii sunt invitati sa participe la petrecerea de Halloween, iar parintii se pot bucura de ore libere pentru o iesire in doi, un ceai cu prietenii, de o seara de teatru ori film sau poate de cateva ore pentru orice isi doresc.┬á

Ce vom face?

Ne vom bucura de patru ore si jumatate de grija, atentie, educatie, distractie, pizza si popcorn. Pentru ca la nicio petrecere de Halloween nu pot lipsi dovlecii, fiecare participant va primi propriul dovlecel pe care sa il sculpteze asa cum isi doreste, sub atenta noastra supraveghere. Vestea cea mai buna e ca fiecare isi va lua acasa propriul dovlecel! 

Primirea copiilor se face incepand cu ora 17.30, iar distractia incepe la ora 18.00, cand va suna soneria si pe usa intra veselia!

Atelierul este recomandat copiilor cu varste intre 4 si 12 ani. Costul pentru un participant este de 98 lei. Fratii au reducere 20 lei din costul total.

Participarea se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile.

DATA LIMITA DE INSCRIERE: JOI 25 OCTOMBRIE

VA RUGAM SA NU VENITI NEINSCRISI, NU VOM PREGATI DOVLECI DE SCULPTAT DECAT PENTRU CEI CARE SUNT INSCRISI SI AU EFECTUAT PLATA

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne contactati la telefon / WhatsApp: 0774.532.232 sau pe adresa de e-mail [email protected]. Dupa inscriere, va rugam efectuati plata, in vederea mentinerii rezervarii.

Formular inscriere: https://goo.gl/forms/t0XPwZ1Ef5aLluGj2

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 26 Octombrie 2018

Program:
17:30 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL