Tabere pentru copii – Fundatia Just4Kids si Scoala de ski Triple S Predeal

Fundatia Just4Kids si Scoala de ski Triple S Predeal organizeaza pentru copii tabere de vara si de iarna.

Vara este momentul drumetiilor , al intrarii in actiune a cercetasilor, a focurilor de tabara, al sportului in aer liber. In taberele de vara copii pot practica mai multe activitati ca: inot, echitatie, drumetii, tenis de camp, escalada, tiroliana, mountain bike, tir cu arcul, orientare turistica, fotbal, volei, baschet, jocuri de echipa, pictura, etc.

Oferta de tabere de vara 2012

In taberele de iarna copii invata sa schieze sub indrumarea  monitorilor profesionisti, fosti schiori si snowboarderi de performanta, cu experienta si rabdare.

Oferta de tabere de iarna 2012

Taberele si excursiile ofera posibilitatea elevilor de a-si dezvolta spiritul de prietenie,vointa,disciplina si capacitatile organizatorice.Excursia contribuie la largirea cunostintelor teoretice, întregeste efectul instructiv  educativ al activitatii didactice, realizând în acest mod,legatura dintre teorie si practica.

Cu ajutorul taberelor, copii invata sa interactioneze cu persoanele din jur, sa urmeze indicatii, sa-si insuseasca noi trasaturi de caracter (disciplina, responsabilitate, punctualitate). Taberele se vor desfasura intotdeauna de luni pana vineri, deoarece in week-enduri statiunile sunt aglomerate.

Contact:

Scoala de schi si snowboard Triple S Predeal & Fundatia Just 4 Kids

Tel. 0722 514 515 – STAICU FLORIN

e-mail: [email protected]

 www.scola-de-schi.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU