Germana cu Claudiu. Cursuri de germana pentru copii

cursuri Germana cu Claudiu Bucuresti

 

Germana cu Claudiu. Cursuri de germana pentru copii de 3-10 ani

 

Germană cu Claudiu înseamnă, în primul rând, învățarea limbii germane. Dar nu este vorba de o oră tradițională, în care copiii de multe ori receptează pasiv informațiile oferite de profesor. Din contră, lecțiile de germană sunt dinamice, active, moderne, iar copiii descoperă și asimilează cunoștințe prin jocuri și activități interactive.

Cu alte cuvinte, orele de Germană cu Claudiu fac mai mult decât să transmită informații, ele animă și stimulează curiozitatea naturală și pasiunea copiilor pentru un domeniu cu totul nou: limba germană.

 

 

germana cu claudiu

 

Procesul de învățare a limbii germane nu se oprește în clasă, ci continua și acasă. Pe site-ul germanacuclaudiu.ro găsiți cele mai reușite și practice desene animate, filme, jocuri pentru calculator și aplicații pentru tableta pe care le puteți folosi pentru a aprofunda acasă ceea ce s-a învățat la ora de germană.

 

Ce se întâmplă la ora de Germană cu Claudiu?

Cursul de germană este împărțit în mai multe capitole, fiecare adaptat la vârsta micuților și predat cu ajutorul celor mai atractive materiale didactice (cartonașe, planșe, cuburi etc dar și elemente tehnologice). În plus, părinții sunt conectați în permanență cu tot ce învățăm nou la cursul de germană prin accesarea unei rubrici speciale de pe site-ul dedicat.

cursuri germana copii

 

Cursurile de Germană cu Claudiu au loc în fiecare sâmbătă, sunt grupate pe categorii de vârstă iar cursanții au în general între 3 și 10 ani. Detalii despre prețuri găsiți pe germanacuclaudiu.ro

 

Multe ar mai fi de spus, însă îi invit pe copii alături de părinti să le descopere.

 

www.germanacuclaudiu.ro

claudiu[at]germanacuclaudiu.ro 

facebook.com/germanacuclaudiu

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU