Matematica Interactiva – Invata matematica pentru evaluari nationale

Ai un copil care se teme de evaluari nationale, de examenul de capacitate sau de o teza la scoala? Suntem alaturi de el cu metode noi de a aborda examenele.

 

Copilul tau invata intr-un mod interactiv cum sa abordeze examenele la evaluari nationale: ii eliminam temerile si sa il facem sa fie stapan pe el la orice examinare!

Ai un copil cu inclinatie spre matematica, pasionat de ea, dornic sa urce pe treptele afirmarii la evaluari nationale si concursuri interscolare? Excelent, ii putem fi alaturi in obtinerea unor performante inalte!

Copiii nostri sunt acum experti in folosirea noilor tehnologii, a venit momentul sa folosim aceste  elemente in predarea si asimilarea cunostintelor matematice.

Astfel, copilul tau va fi cu un pas inainte, pregatit pentru introducerea manualelor digitale in sistemul de invatamant romanesc,  pastrand un evident avantaj competitiv in timp ce va invata matematica cu o placere pe care scoala uneori nu reuseste sa o insufle tuturor.

Inscrie-ti copilul la cursurile de Matematica Interactiva pana la 6 septembrie si poti beneficia de reduceri pana la 24% la primul pachet achizitionat.

Mai multe detalii poti obtine pe www.matematica-interactiva.ro.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU