Terapie prin lectura intensiva, Campania „Te asteptam in librarie!”

 

Editura Herald a lansat Campania „Te asteptam in librarie!  Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva.

Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva” este indemnul celei de a VII-a editii a campaniei „Te asteptam in librarie!”, initiata de Editura Herald, care isi propune anul acesta sa fie un sprijin si un context cultural prietenos pentru a redescoperi cititul si mersul in librarie ca metoda alternativa de imbunatatire a vietii cotidiene. Si o face prin intermediul a peste 150 de librarii din 42 de judete din tara – care au acceptat provocarea unui dialog viu cu cititorii – si cu sprijinul a zeci de parteneri media, care isi doresc sa contribuie la acest proiect unic in Romania: cel de a regandi libraria ca spatiu public de dialog cultural si ca sursa de bunastare pentru minte si suflet.

 

 

Te_așteptăm_în_librărie_2015

 

„Cititul este pentru minte ceea ce exercitiul fizic este pentru trup.”

Joseph Addison

SANATATE IN LIBRARIE … cu PILULE DIN HARTIE!

Pentru ca fiecare carte poate fi o pilula vindecatoare pentru suflet, cititul nu se face la intamplare. De aceea, urmeaza sfatul librarului, care iti va recomanda numai cartile care iti pot fi de folos, ajutandu-te sa faci fata provocarilor de zi cu zi, fie ele intelectuale sau emotionale. Citeste sanatos si, cu ajutorul cartilor Herald, vei intra in contact cu intreaga mostenire pe care ne-au transmis-o culturile si civilizatiile traditionale, dar si cu modalitati actuale de a investiga trasaturile psihice si emotionale care ne definesc ca oameni moderni.

Nu ezita sa iei o doza forte, fara contraindicatii, din cea mai eficienta doctorie pentru o viata armonioasa!

 TERAPIA INTENSIVA iti aduce beneficii!

30 de carti aflate in promotie te asteapta sa le primesti compensate 20% in toate librariile partenere. Pe rafturile librariilor se vor afla titluri precum „Devino ceea ce esti”, „Anatomia unei boli”, „Corpul isi aminteste – Psihofiziologia si tratamentul traumei”, „Comunicare terapeutica: Tehnici si modele ale schimbarii”, „Doctore, ma doare viata!”, „Homeopatie in psihoterapie”, „Eroul cu o mie de chipuri”, „Secretul tineretii eterne”, „O viata fara droguri”, „Valtoarea mintii”, „Intelepciunea nesigurantei”, „Mindfulness zi de zi”, „Elixir de optimism” si multe alte carti pentru imbunatatirea semnificativa a sanatatii corpului si mintii.

Mai mult, daca pretul cartilor alese de tine din librarie depaseste suma de 100 de lei, primesti cadou un tricou care te reprezinta!

 

citeste sanatos

 

TE ASTEPTAM IN LIBRARIE! – un proiect cu traditie si viitor

Cu o istorie de 6 editii desfasurate in sute de librarii partenere si sustinute de jurnale nationale si locale, reviste de renume, platforme culturale online, radiouri, televiziuni si asociatii, mesajul acestui proiect unic in Romania a ajuns la peste 40.000 de iubitori de carte.

Fenomen cultural care incurajeaza lectura si orienteaza cititorul catre alegerea cartilor valoroase, campania atrage atentia asupra rolului de mediere culturala pe care il indeplinesc librarii, sprijina schimbul de idei si experiente, creeaza comunitati si… vindeca!

 

Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva

 

Informatii utile:

  • Librariile partenere: teasteptaminlibrarie.ro/librarii-partenere-2015
  • Partenerii campaniei: teasteptaminlibrarie.ro/partenerii-campaniei-2015
  • Cartile aflate in promotie: teasteptaminlibrarie.ro/partenerii-campaniei-2015
  • Istoricul campaniei: teasteptaminlibrarie.ro/pentru-parteneri

 

ORGANIZATOR: EDITURA HERALD

CAMPANIE SUSTINUTA DE: Radio Itsy Bitsy, Cinemagia, Sanatatea de azi, Femeia de azi, Romania Libera, Academia Catavencu, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Bucuresti FM, Radio Romania Antena Satelor, Radio Romania Targu Mures, Radio Romania Iasi, Senso TV, Tonica, Himalaya Wellness, Fundatia Calea Victoriei, Ziarul de Iasi, Iasifun.ro, Iasi4u.ro, Brasovul Tau, PRwave, Societatesicultura.ro, Agentiadecarte.ro, RomaniaPozitiva.ro, Artline.ro, ArtOut, Hyperliteratura, Damaideparte.ro, Bookblog.ro, Bookuria.info, Bookaholic.ro, Bookhub, Booktopia.ro, Totul despre mame, GoKid!, Mamica urbana, Suntpitic.ro, Calendarul Magic, Casa Mea, Caminul, Raftul cu Idei, Filme-Carti.ro, Gratuitor, Traieste constient, Festivaluri Romanesti, Povestidecalatorie.ro, Lumea Mare, Rabbit Media, Pagini de zi si noapte

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU