Grădinița și Școala de Vară Waldorf. O călătorie prin săptămâni tematice fascinante

01 Iulie - 02 August 2024
București

Dragi Părinți devotați,

Cu bucurie și entuziasm, vă invităm să vă alăturați comunităților noastre speciale atât de la Grădinița de Vară Waldorf cât și de la Școala de Vară Waldorf!

Suntem încântați să oferim copiilor dumneavoastră o experiență unică și bogată în învățare, creativitate și conectare cu lumea din jurul lor.

Cuprins:

Grădinița de Vară Waldorf

Școala de Vară Waldorf

*

Călătoria Copilului Tău prin Săptămânile Tematice la Grădinița de Vară Waldorf

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

La Grădinița de Vară Waldorf credem cu tărie că fiecare copil este unic și special, iar programul nostru tematic este conceput pentru a le oferi oportunități de explorare și dezvoltare într-un mediu plin de dragoste și susținere.

Iată o prezentare a călătoriei lor pe parcursul săptămânilor tematice:

🌈 A fost odată ca niciodată: În prima săptămână, vom păși în lumea fascinantă a poveștilor și a teatrului de masă. Copiii vor fi invitați să-și folosească imaginația pentru a da viață personajelor din povești, vor crea propriile lor păpuși și vor participa la spectacole de teatru pline de magie și emoție.

🐅 Săptămâna Curajului: În săptămâna a doua, copiii se vor bucura de aventura de a descoperi puterea îndrăznelii, a curajului, a sprijinului oferit de echipă și libertatea de a amâna ce nu se potrivește puterilor tale. Jocuri antrenante, probe de curaj, de echilibru, de echipă, toate vor contribui la o atmosferă plină de entuziasm și de încredere. Vom face zilnic plimbări și jocuri în natură și ne vom bucura de aerul cald de vară.

🎈 Pe firul creativității: În săptămâna a treia, vom încuraja copiii să-și exprime liber creativitatea prin artă și expresie. De la pictură și modelaj în lut și ceară până la muzică, jocuri ritmice sau postăvit cu apă și săpun, copiii vor avea ocazia să-și descopere și să-și dezvolte talentele artistice într-un mediu relaxant și stimulativ.

🍧 O lume colorată: În ultima săptămână, ne vom bucura de timpul petrecut împreună trăind plenar culorile primare – galben, roșu și albastru. Vom găsi aceste culori în natura care ne înconjoară, le vom transforma în costume magice din pânze diafane, vom picta, vom vedea ce plante redau aceste culori pe materiale și multe alte descoperiri.

La Grădinița de Vară Waldorf, ne angajăm să oferim un mediu sigur, plin de iubire și înțelegere, în care fiecare copil se poate simți valorizat și apreciat pentru ceea ce este.

Suntem nerăbdători să începem această călătorie minunată alături de copiii dumneavoastră și să creăm împreună amintiri de neuitat pentru vară!

Locurile sunt limitate și dorim să asigurăm că fiecare copil are o experiență de neuitat la Grădinița noastră de Vară Waldorf. Programul este deschis copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani, care au frecventat cel puțin 1 an grădinița. Se pot înscrie copii care frecventează grădinița noastră sau alte grădinițe, indiferent de metoda de predare.

Sunt disponibile 2 variante de program:

 • Program scurt – 09-13. Preț săptămânal 500 lei, având inclusă masa de prânz (felul 1, felul 2).
 • Program lung – 09-17. Preț săptămânal 600 lei, având inclusă masa de prânz (felul 1, felul 2) și gustarea de amiază.

Săptămâni

 • 1-5 Iulie
 • 8-12 Iulie
 • 15-19 Iulie
 • 22-26 Iulie

Detalii și înscrieri: https://parinti.scoalalibera.ro/gradinita-de-vara-2024-bucuresti-tabara-urbana/

*

Bine ai venit în universul captivant al Școlii de Vară Waldorf!

Cu săptămâni tematice pline de încântare și descoperire, suntem dedicați angajării copiilor de toate vârstele într-o călătorie plină de diversitate și bucurie.

Fiecare săptămână este o nouă aventură, unde copiii vor explora tematici fascinante, vor crea artă inspirată de natură și vor îmbrățișa jocuri și activități care încurajează imaginația și colaborarea. De la săptămâni tematice precum explorarea lumii urbane, aventuri gastronomice sau inovații tehnologice, până la săptămâni dedicate artei și meșteșugurilor tradiționale, fiecare zi aduce noi oportunități de învățare, descoperire și bucurie.

La Școala de Vară Waldorf, credem că fiecare copil este unic și valoros, iar experiența noastră educațională încurajează dezvoltarea integrală a fiecărui participant, respectând ritmurile naturale ale copilăriei și stimulând curiozitatea și creativitatea lor.

Școala de Vară Waldorf este mai mult decât un simplu program educațional de vară – este un loc în care prieteniile se nasc, abilitățile se dezvoltă și amintirile se formează. Fiecare copil este încurajat să-și descopere propria voce și să-și urmeze pasiunile, într-un mediu sigur, plin de sprijin și încurajare.

Așadar, dacă dorești ca copilul tău să trăiască o vară plină de aventuri, învățare și bucurie, Școala de Vară Waldorf este locul perfect pentru el! Alătură-te nouă și fii martorul transformării și împlinirii fiecărui copil într-o vară pe care nu o vor uita niciodată!

Perioada: 1 Iulie – 2 August 2024

Tematici săptămânale

Ecosisteme urbane – ecologie, natură, reciclare
Propunem activități și călătorii inedite, precum ateliere de compostare, plantare de flori melifere, întâlnire cu apicultura și vizită la o stupină, bird watching împreună cu Societatea Română de Ornitologie, ateliere de meteorologie.

Povești din București – istorie, arhitectură și fotografie urbană
O săptămână în care copiii vor descoperi un alt București și vor realiza un jurnal ilustrat de explorare urbană, vor developa fotografiile realizate în timpul zilei pe peliculă, se vor orienta cu ajutorul hărții și busolei și vor vizita Casa Miței Biciclista, Centrul Vechi, Palatul Mogoșoaia și Palatul Șuțu.

MovEat – sport, mișcare și gastronomie
De la ateliere de gătit în limba engleză, de preparate sushi sau smoothie și până la aventuri în sala de escaladă, cursuri de jonglat și de prim ajutor, săptămâna este plină de dinamism, aventură și descoperire.

StudioArt – teatru, euritmie, dans, muzică, modelaj
Săptămâna artelor îi va transpune pe copii în universal infinit al Frumosului – ateliere de teatru sau debate, descoperirea lumii euritmiei, clase de capoeira, jocuri de improvizație muzicală, dar și ieșiri cu valoare inițiatică pentru a realiza printuri manuale la Muzeul Satului și peisaje în Grădina Botanică.

Îndemânare și Inovație – de la meșteșug la tehnologie
Un periplu fascinant în lumea meșteșugurilor tradiționale și legătura lor cu limbajele de programare. Dacă vă mirați, aflați că și ghergheful are un cod binar, pe care copiii îl vor descifra 😊. Vom postăvi cu apă și săpun, vom vopsi textile cu plante, vom coase, dar ne vom juca și de-a spionii în limbaje codificate și vom învăța limbaje de programare folosite în meșteșuguri tradiționale. Vom vizita Școala de la Piscu, Muzeul Țăranului, vom trece pe la Grădina Sticlarilor, dar vom descoperi idei și inovații și la Universitatea Politehnică și la Nod Marketspace.

În plus, pe durata celor cinci săptămâni, colaborăm cu partenerii noștri, World Class Downtown și oferim, optional, două cursuri de înot în fiecare săptămână, organizate într-un interval rezervat școlii noastre de antrenorii Down Town.

În prețul pachetului standard (fără opționalul de înot) este inclus costul zilnic al mesei, care include masa de prânz și gustarea de după-amiază.

Programul Școala de Vară se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani. Se pot înscrie copii care frecventează orice școală pe durata anului școlar, programul fiind destinate atât elevilor Școlii Gimnaziale Libere Waldorf, cât și elevilor altor instituții de educație.

Pret pachet

 • Pachet Școala de Vară 1 săptămână, cu masa inclusă 860 lei
 • Pachet Școala de Vară 1 săptămână, cu masa și 2 ore de înot pe săptămână incluse 1060 lei

Săptămâni

 • 1-5 Iulie
 • 8-12 Iulie
 • 15-19 Iulie
 • 22-26 Iulie
 • 29 Iulie – 2 August

Detalii și înscrieri: https://parinti.scoalalibera.ro/scoala-de-vara-2024-bucuresti-tabara-urbana/

Detalii Eveniment

Perioada:
01 Iulie - 02 August 2024

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL