Atelier de gatit creativ pentru copii si parinti 2,5-4,5 ani. Gustarele sanatoase cu semincioare

2-4 ani
10:00 - 11:00
Sâmbătă 19 Martie 2016
București

Sâmbăta 19 martie, Andreea Stefan, instructor de educatie timpurie Lumea lui MOMO va astepta la un atelier de gatit creativ pentru copii si parinti. Gustărele sănătoase cu semincioare - gătim cu sens, gătim cu bucurie

E clar că nu doar nouă ne place să gătim! Experienta in bucătărie este precum o călătorie, in care descoperim texturi și forme, arome și gusturi, dar mai ales combinatii care sa ne hrănească și ne dea energie!

Iar cănd aceasta activitate are loc in familie, aduce tuturor multă bucurie! Continuăm seria atelierelor de gătit in weekend cu o rețeta in care vom amesteca faina integrala cu seminte de dovleac, unt de cocos, chimen, floarea soarelui si in, pentru a ne crea propriile gustarele de dimineata sau dupa amiaza. Nu folosim zahar si lactate in compozitie.
Dragi copii si părinți, vă invităm să ne reunim într-o activitate de familie, în care vom găti alături de copiii nostri în joacă, dar cu sens. Aceasta gustare delicioasa si hrănitoare, va fi indrăgita de copii și sperăm să vă inspire și pe voi, să continuati acasă.

Grupe la atelier de gatit creativ pentru copii si parinti

  • ora 10.00 – grupa 2,5-3,5 ani
  • ora 11.30 – grupa 3,5-4,5 ani

Detalii organizare atelier de gatit creativ pentru copii si parinti

  • Doar 8 locuri pentru la fiecare grupa, va rugam să rezervati si să confirmati din vreme participarea la acest atelier la [email protected]. Inscrierile se fac doar pe email, mentionand numele parintelui, adresa de email, nr de telefon si varsta copilului. Detalii se pot obtine la telefon 0723 565 113.
  • Anularea inscrierii fără plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 17.00. Recomandăm tinuta lejera si incaltăminte de interior.
  • Durata 60 minute.
  • 50 lei/copil (parintele participă gratuit)

Vezi si:

Esti un parinte ingrijorat sau increzator?

Desene animate pentru copii mici

Alege un curs de dezvoltare personala pentru copilul tau

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Martie 2016

Program:
10:00 - 11:00
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL