Hai pe Lună împreună – seria Apolodor Explorator. Atelier de lectură 4-8 ani | Cărturești Brașov

11:30
Sâmbătă 20 Ianuarie 2024
Brasov

Dragi copii și părinți, vă dăm întâlnire sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 11:30, în Cărturești Piața Sfatului, la un nou atelier de lectură dedicat copiilor. Vom citi împreună cu Magda Enescu din cartea „Hai pe Lună împreună”🌙, seria Apolodor Explorator, de Florin Bican.

Din decorul păsărilor colorate din Delta Dunării, vestitul pinguin din Labrador pornește alături de pisoiul Tiț și de Maimuțică în explorarea Lunii. Cu casca pe cap, cei trei prieteni ajung pe suprafața denivelată care acoperă satelitul natural al Terrei și descoperă împreună o mie de minunății, cât să acopere distanța de la Pământ la Lună.

Atelierele de lectură „Cum să crești un cititor” sunt organizate de Librăriile Cărturești și promovează lectura împreună cu copiii, chiar și după ce aceștia învață să citească. Găsiți mai multe informații utile despre inițiativa noastră aici: https://carturesti.ro/blog/cum-sa-cresti-un-cititor-2/

*Participarea este gratuită și nu necesită înregistrare prealabilă. Vârsta recomandată pentru această ediție: 4-8 ani.

Magda a absolvit Universitatea din București și a predat geografia. Are ca hobby-uri cititul, muzica și călătoriile. Adoră întâlnirile din librăria Cărturești, loc unde are șansa să cunoască copii isteți și curioși.

📍Cărturești Brașov – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/909667807022510/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Ianuarie 2024

Program:
De la 11:30

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL