Harry Potter și Piatra Filozofală™ în Concert

19:00 - 22:00
Thursday 01 June 2017
București

Wise Trumpets anunță lansarea spectacolului Harry Potter și piatra filozofală™ – în Concert pe 1 iunie, ora 19:00, ca parte a seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter.

La concert va participa Orchestra Simfonică București, care va interpreta fiecare notă din coloana sonoră originală compusă de John Williams, sincronizându-se cu proiecția peliculei în HD, pe un ecran de 20 metri.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 27 februarie, în rețelele Eventim.ro, Bilete.ro, Myticket.ro, Iabilet.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.

La începutul acestui an, CineConcerts și Warner Bros. Consumer Products au lansat în turneu mondial seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter. Concertul cu muzica de film Harry Potter, care a avut premiera în iunie 2016, reprezintă o experiență magică din universul vrăjitorilor creat de J.K. Rowling. Turneul este programat să includă sute de reprezentații în peste 35 de țări, până în 2018.

Bilete:

Sala Palatului: http://bilete.salapalatului.ro/event.php?id=10210
Myticket.ro:https://www.myticket.ro/ro/evenimente/66/harry-potter-si-piatra-filozofala-in-concert-1-iunie-2017-sala-palatului.html
Bilete.ro:https://www.bilete.ro/harry-potter-si-piatra-filozofala-in-concert/
IaBilet: https://www.iabilet.ro/site/event/27959/
Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/harry-potter-in-concert-bucuresti-sala-palatului-453952/event.html

 

Detalii Eveniment

Data:
Thursday 01 June 2017

Program:
19:00 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL