Holly Molly. Ateliere de creatie pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
Sâmbătă 07 Iunie 2014

Ateliere creative la Muzeul Antipa, in fiecare sambata. Activitati  copii

La atelierele Holy Molly, nu-ţi trebuie mai nimic, nici minte de savant, nici reguli şi nici cineva care să-ţi spună cum să faci vreo capodoperă. Tot ce îţi trebuie ai deja la tine. Imaginaţie.

Poţi să-ţi dai frâu liber imaginaţiei, să creezi personajele şi întâmplările despre care nici nu îndrăzneai să vorbeşti cu voce tare. Tu singur, cu mânuţele tale, le dai viaţă din aproape nimic, hârtie, culoare, textile, te miri ce-uri. Eu sunt pe acolo, îmi văd de treaba ta, însă doar cu idei mai nebuneşti decât ale tale. Să te tii vârtej! Poate te păcălesc, poate nu… poate începe ca o păcăleala, dar imaginaţia nu îţi joacă feste… niciodată!

Cu cine ma joc la Antipa?

Eu sunt Holy Molly si am 6 ani, ba nu, 10 sau 30… hmm… nu conteaza… Pot fi Mary Poppins la 6 ani, Peter Pan de genul feminin… sau Alice in tara motanului descaltat… pot fi orice vreau eu. Sigur sunt cea mai buna prietena a copiilor mici si mari cu imaginatie. Si imi doresc sa fim cat mai multi cei care putem construi lucruri, locuri si intamplari reale pe care altii nici in imaginatie nu le pot cuprinde.

Elena isi da doctoratul in creatie improvizata pentru ca ea stie de toate de cand era mica. Facea hainute papusilor din basmalele bunicii si cercei din boabe de mazare. Daca ai nevoie de ochisori daca vrei sa stii cum se descurca firele de canepa sau daca nu stii ce sa alegi intre rosu si galben, ea sigur va sti raspunsul. Stie exact unde sunt puse culorile, foarfeca, lipiciul si toate milioanele de bolduri si piuneze care ne sunt atat de necesare.

Iunie – Pregatiri pentru o vara creative
(4 ateliere) 07.06, 14.06, 21.06, 28.06

Cost: 50 lei/atelier
Rezervările le faci la: [email protected] sau www.holymolly.ro

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Iunie 2014

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL