iMapp Bucharest 2015, a doua editie in weekendul acesta

19:00:00 - 19:00:00
Sâmbătă 19 Septembrie 2015
București

 

Unde mergem cu copilul in carca in weekendul acesta? La iMapp Bucharest 2015! Accesul este gratuit.

iMapp Bucharest 2015 cu copilul in carca

Ce este iMapp? Este unul dintre cele mai mari evenimente de video-mapping din lume. Ce este video-mapping? Video-mapping reprezinta o tehnologie prin care obiecte sau cladiri devin suprafete pentru proiectii video. Spectacolele sunt de cele mai multe ori insotite de muzica sau de o poveste, asa cum a fost cazul ceremoniei de anul acesta de la Mons, ocazionata de inaugurarea Capitalei Europene a Culturii:


Mons 2015 – Opening Ceremony – Show Cloe (Official vidéo) from DirtyMonitor on Vimeo.

Spectacolul a fost realizat de Dirty Monitor, un proiect prezent in weekend si la Bucuresti. In 19 septembrie organizatorii ne promit ca un gigantic Big Bang va face ca Palatul Parlamentului sa renasca iar Universul se va recrea din cele patru elemente primordiale: pamant, vant, foc si apa.

Proiectele care au intrunit la evenimentul de anul acesta criteriile alese de organizatori au fost in numar de 37. Dintre acestea doar 6 au fost selectate: AVA (Mexic), Dirty Monitor (Belgia), Urbanscreen (Germania), RadugaDesign (Rusia), Light Event Consulting (Franta) and MotionScape (Romania). Vei putea vota proiectul favorit trimitand in seara evenimentului un sms la numarul 1703.

Daca il iei pe cel mic in carca pentru a vedea spectacolul, trebuie sa stii ca spectacolul este precedat de concertul sustinut de trupa austriaca de electro swing Parov Stelar. In deschidere ii vei vedea pe cei de la Suie Paparude. Pentru ca si cel mic sa se poata bucura de concerte, poate ar fi o idee buna sa ai cu tine si casti antifonice pentru copil. Acestea diminueaza nivelul zgomotului insa nu il izoleaza complet pe cel mic de sunetele din jur.

    • Argatu’ & Friends

    • Suie Paparude

    • Parov Stelar (Live) @ Bucharest

    • Ledlight Dance Group

Nu suntem siguri ca sunt ei, dar show-ul ne-a placut :).

 

iMapp Bucharest 2015 concerte eveniment cu copilul in carca

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/805571406225840/ 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Septembrie 2015

Program:
19:00:00 - 19:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Piata Constitutiei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Libertății

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL