Inca va mai puteti inscrie la Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012

Asociația Ghiță Mureșan organizeaza în perioada 2-25 august evenimentul pentru copii: Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012, la care sunt asteptati sa participe gratuit copiii intre 9 si 14 ani.

Aflat la a 2-a editie, turneul national de baschet face parte din programul „Educaţie prin sport – Programe de baschet pentru copii”, prin care Ghiţă Mureşan vine în Romania ca să le insufle copiilor pasiunea pentru baschet.

Programul pentru copii se va desfasura în 5 oraşe din ţară: Constanţa, Bucureşti, Braşov, Timişoara si Cluj-Napoca iar durata campului in fiecare oras va fi de 4 zile.

Ce presupune acest turneu?

Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012 este organizat sub forma unei tabere de initiere si antrenamente in baschet, destinata copiilor cu varste intre 9 si 14 ani. Timp de 4 zile pentru fiecare oras se fac 2 antrenamente de cate 3 ore si jumatate, unul dimineata si unul dupa amiaza. Cei 120 de copii primiti la tabara pentru un oras se impart pe doua grupe de varsta, cate 60 de copii pe o grupa. Copii vor fi antrenati de catre echipa de profesori antrenori ai taberei, formata din 6 specialisti in baschetul de performanta taberei, fiecare antrenor avand alocata o grupa de 10 copii. Antrenamentele vor fi supervizate direct de catre Ghita Muresan.

Înscrierile sunt deschise si se fac gratuit pe siteul www.ghitamuresan.ro, pe două categorii de vârstă 9-11 respectiv 12-14 ani.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Nu există selecție, primii copii care se înscriu și vor completa cele 60 de locuri pentru fiecare categorie de vârstă în fiecare oraș vor fi admiși.

Ghiță Mureșan va fi din nou în mijlocul copiilor și va duce mai departe alături de staful tehnic programul “Educație prin sport – Programe de baschet pentru copii” înțelegand astfel să întoarcă comunității și copiilor din țara lui ceea ce el a primit de la viață – jocul de baschet. „Aceste cursuri sunt forma mea de a da ceva înapoi baschetului pentru tot ce mi-a oferit el de-a lungul anilor.” spune Ghita Muresan.

La prima ediţie, „Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2011″ s-a bucurat de un foarte mare interes, toate cele cinci etape beneficiind de participare maximă, 120 de copii în fiecare oraş, 60 la grupa 9-11 ani şi tot atâţia la grupa 12-14 ani. „Prima ediţie a fost o reuşită. Am avut parte de toate locurile ocupate şi copiii s-au arătat foarte receptivi. Sunt convins că în fiecare an va fi la fel. Poate discutăm să mărim numărul de participanţi pentru că răspunsul a fost unul foarte bun. Prin acest interes arătat, noi suntem şi mai determinaţi să mergem mai departe şi să organizăm acest eveniment în fiecare an”, a mai adăugat Ghiţă Mureşan.

Locatiile unde se vor desfasura programele de baschet Ghita Muresan Summer Camp Tour 2012:

Constanța 2-5 august, Centrul Comercial Maritimo Shopping Center

București 7-10 august, Centrul Comercial AFI Palace Cotroceni

Brașov 12-15 august, Centrul Comercial Carrefour Brasov

Timișoara 17-20 august, Centrul Comercial Iulius Mall

Cluj 22-25 august, Centrul Comercial Polus

Grupa de varta 9-11 ani    intre orele 9-12,

Grupa de varsta 12-14 ani Intre orele 14-17

Ghiţă Mureşan este unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi jucători de baschet atât din România şi Statele Unite, cât şi din întreaga lume. A devenit celebru ca jucător de succes şi în liga profesionistă nordamericană NBA. Şi-a început cariera sportivă la secţia de baschet a Clubul Sportiv Universitatea Cluj, unde a avut serie de recorduri iar acum Ghiţă Mureşan, a decis să împărtăşească din experienţa sa copiilor din România. Aşa a luat fiinţă „Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour”.

Mai multe detalii pe site-ul: http://www.ghitamuresan.ro/summer_camp.php

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU