Inscrieri la Scoala de Actorie Film TV MiniArtShow by Ioana Ginghina

Scoala De Actorie Film TV MiniArtShow by Ioana Ginghina face inscrieri pentru un nou modul de actorie care include tehnici de dictie,respiratie,improvizatie

Incepem anul 2016 cu un nou modul la Scoala De Actorie Film TV  MiniArtShow by Ioana Ginghina si ii invitam pe cei mici sa fie parte din echipa noastra!

Curiosi sa aflati ce am pregatit pentru acest modul? In primul rand vom invata tehnici de respiratie si dictie, urmate de cele de expresivitate si improvizatie; vom afla despre miscarea si atitudinea scenica, cum sa comunicam cat mai bine si cum sa lucram in echipa.  Mai mult decat atat, vom descoperi ce inseamna pregatirea unui rol si asimilarea personajului, vom face studiu pe baza textului si vom pregati un spectacol de teatru, cu reprezentatii pe scena!

Invitati speciali la Scoala De Actorie Film TV

Si asta nu e tot! In acest modul, micii cursanti vor avea parte de invitati speciali, printre care: regizorul cu care vor lucra spectacolul, scenograful, care ii va ajuta la decor si costume, un reporter TV, un actor profesionist si o vedeta- care sa le impartaseasca din experienta lor.

Nu mai este nevoie sa va spunem ca distractia si prietenia sunt garantate la Scoala De Actorie Film TV! Va asteptam pe voi cu entuziasmul!

Detalii Eveniment

Perioada:
06-31 Ianuarie 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL