Inside Out 2 e aici: O călătorie emoțională în mintea adolescentei Riley

Fanii filmului „Inside Out” se pregătesc pentru o nouă aventură emoționantă alături de Disney și Pixar în „Inside Out 2”! Eroina noastră, Riley, revine de data aceasta cu noi provocări, care însă nu mai sunt cele ale copilăriei! Adolescența vine cu toată forța, iar mintea lui Riley este pe cale să devină un rollercoaster și mai amețitor.

Riley este tot copilul mereu vesel pe care îl cunosc și îl iubesc prietenii și familia, dar se află într-o rapidă schimbare, căutând să își păstreze echilibrul odată cu apariția de noi provocări. Ea are note bune la școală, excelează în sport, are prieteni buni, este extrem de bine adaptată. Vine însă adolescența ca un bolovan la vale, care demolează toate ideile pe care le avem despre Riley.

„Fizic, spune regizorul Kelsey Mann, „Riley a crescut mult, poartă aparat dentar și are acnee. A ajuns la acel punct în care este mai înaltă decât mama, ceea ce s-a întâmplat literalmente și la mine în casă – ne aducem și acum aminte de ziua în care am observat că fiica mea a devenit mai înaltă decât soția mea.”

Ne vom reîntâlni cu vechile noastre cunoștințe: Bucurie, optimistă și plină de viață, mereu gata să-i ridice moralul lui Riley. Tristețe, sensibilă și empatică, ajută din nou la procesarea emoțiilor negative. Furie rămâne impulsivă și ușor de enervat, protejându-și stăpâna de pericole. Frică, prudentă și precaută, o avertizează pe Riley cu privire la potențialele capcane, iar Dezgust, critică și pretențioasă, o ferește de lucruri neplăcute.

Headquarters, centrul de comandă al emoțiilor lui Riley, nu mai este același. Noi personaje își fac apariția, complicând și mai mult tabloul: Anxietate, Invidie, Plictiseală și Jenă aduc nuanțe noi în paleta de emoții a adolescentei. Va reuși oare Bucurie să gestioneze această nouă echipă pestriță? Va reuși Tristețe să-și găsească un loc într-o lume obsedată de fericire? Va putea Riley să navigheze prin acest vârtej de emoții contradictorii și să-și găsească drumul în adolescență?

Kensington Tallman, care îi împrumută vocea lui Riley, povestește cât este de recunoscătoare că oamenii din toată lumea vor ajunge să vadă acest film incredibil și să știe că Bucurie, Anxietate, Tristețe, Invidie, Furie, Rușine, Dezgust, Plictiseală și Frică sunt reale și că noi toți le simțim: „Filmul m-a învățat că toți împărtășim nesiguranțe și frici și, dacă ne unim, putem învăța să ne iubim unii pe alții și pe noi înșine – din interior spre exterior. De asemenea, îmi place că acest film abordează experiențe reale ale adolescenților, cum ar fi cum să faci noi prieteni menținând în același timp legătura cu cei vechi, să integrezi adolescența, nesiguranța și îndoiala. Sunt bucuroasă că „Inside Out 2” se concentrează pe sănătatea psihică a adolescenților, o provocare atât de importantă pentru atât de mulți dintre acestia.”

Pentru a face un film super realist despre emoțiile unei adolescente, cineaștii știau că au nevoie de experții supremi: un grup de adolescente! Așa că au adunat o echipă fantastică de nouă fete, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, din California, Washington și Louisiana. Nu erau critici de film obișnuiți, ci Echipa lui Riley!

Timp de trei ani, Echipa lui Riley a urmărit evoluția filmului, luând notițe și oferind feedback atât pentru momentele amuzante din film cât și pentru scenele super jenante – pe care adolescenții le detectează ca nimeni alții! Practic, echipa a fost arma secretă a filmului! Munca lor grea a dat roade cu premiul suprem: o invitație la premiera sclipitoare de la Hollywood a filmului „Inside Out 2”! Când veți merge să vedeți filmul, amintiți-vă că scenele amuzante sau emoționante și datorită Echipei fantastice a lui Riley!

„Inside Out 2” este mai mult decât o continuare. Este o explorare super amuzantă și în același timp emoționantă a lumii complexe a sentimentelor pe care le experimentăm cu toții. Filmul ne reamintește că toate emoțiile sunt valide și importante, fiecare jucând un rol crucial în viețile noastre.

Animația promite o experiență cinematografică de neuitat. Animatorii au depus eforturi titanice pentru a crea o imagine cât mai realistă a personajelor, iar un fapt interesant este atenția deosebită acordată detaliilor.

„Inside Out 2” nu este doar un film pentru copii. Este o poveste universală care va rezona cu spectatori de toate vârstele. Părinții își vor regăsi, cu siguranță, propriile experiențe din adolescență în lupta lui Riley, iar copiii vor primi o lecție valoroasă despre emoțiile care îi guvernează.

Nu ratați șansa de a vedea „Inside Out 2” pe marile ecrane din 13 iunie! Pregătiți-vă să râdeți, să plângeți și să empatizați cu eroii noștri într-o călătorie emoțională de neuitat prin mintea tumultoasă a unei adolescente. Lăsați-vă cuprinși de poveste și fiți pregătiți să discutați cu copiii și adolescenții despre emoții și despre cum acestea ne influențează viața.

Filmul este disponibil atât în varianta dublată cât și subtitrată, dar și în formatele IMAX și 4DX.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU