Intalnirea de Duminica – Delfinii, jucausii marilor

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 31 Martie 2013

Eveniment educativ pentru copii si parinti: Intalnirea de Duminica – Delfinii, jucausii marilor

Evenimente copii Delfinii, jucausii marilor1Duminică, 31 Martie, începând cu orele 11.00, așteptăm toți curioşii – copii şi părinţi, elevi şi profesori – la cea de-a patra conferinţă din cadrul programului anual, interactiv şi interdisciplinar, ”Întâlnirea de Duminică”. Săptămâna aceasta, Diana Alexandra Ion, specialist al Muzeului, vă invită să descoperiţi câteva dintre cele mai interesante particularităţi ale delfinilor. Ştiaţi că delfinii au evoluat din mamifere terestre? Ştiaţi că nu toate speciile de delfini trăiesc în apă sărată? Despre toate acestea, dar şi despre multe altele, vom discuta la „Întâlnirea de Duminică”.
Vom afla cine face parte din familia delfinilor, cu cine sunt înrudiți și unde trăiesc. Vom discuta și despre ecolocaţie, dar şi despre inteligenţa acestor animale, atât de iubite de către om. Vom încerca să stabilim ce şanse au aceste animale în viitor şi ce eforturi depun oamenii de ştiinţă ca să reabiliteze speciile pe cale de dispariţie.
Pentru copiii participanţi, organizatorii au pregătit surprize şi o serie de reviste ştiinţifice care vor fi acordate ca premii. Conferinţa se va încheia, aşa cum ne-am obişnuit deja, cu „tema pentru acasă”; toate lucrările copiilor vor fi expuse la finele ciclului de conferinţe (2013) în expoziţia temporară „GALA ÎNTÂLNIRILOR DE DUMINICĂ”.
Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: [email protected]
Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 31 Martie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL