Iunie – Luna Copilului la Teatrul Ion Creangă din București

Teatrul Ion Creangă deschide porțile distracției. Trupa de actori a teatrului se pregătește să serbeze ziua copilului în fiecare zi din luna iunie printr-o serie de mini-spectacole create special pentru acest maraton de 30 de zile. Magia Ghicitorilor, Parfum în jurul lumii, Fantezii din Pălării, Vrei să fii prietenul meu, Joaca cu Gheața sunt titlurile mini-spectacolelor din seria sărbătorii-maraton din luna copiilor.

Copiii cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani vor avea plăcerea să „guste” aromele distracției din luna copiilor alături de:  Iuliana Costiniu, Andreea Gaica, Andra Mirescu, Cerasela Popescu, Claudia Revnic, Nicoleta Rusu, Maria Țăran, Oliviu Bughiu, Cezar Vlad Popescu.

Spectacolele din „Iunie – Luna Copilului” vor avea loc la Sala Mică, str. Biserica Amzei nr. 21-23, de luni până vineri, de la ora 18:00, iar sâmbăta și duminica de la ora 11:00. Biletele pentru mini-spectacolele zilnice din Luna Copilului vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă, str. Piața Amzei nr. 13, telefon: 0767.93.43.74.

Afiș program Luna Copilului la TIC

Mini-spectacole la Iunie – Luna Copilului

Joacã cu gheațã
vârsta 4+

Ca prin magie, Andra și Andreea fac zâmbetele să apară. Cele două actrițe iau foarte în serios joaca de-a oamenii de știință, iar micii spectatori participă întotdeauna cu drag la experimentele lor simpatice. Transformă gheața carbonică în nori și spumă, apa plată în apă minerală. Nu în ultimul rând, ele transformă chipurile morocănoase în fețe luminate!

***

Vrei să fii prietenul meu?
vârsta 1-5 ani 

Cât de greu sau cât de uşor este să-ti găsești un prieten? Micuţul şoricel e gata să-ți povestească cum şi-a făcut el un prieten şi prin ce peripeţii a trecut. Un spectacol după cartea cu acelaşi nume scrisă de Eric Carle.  După reprezentație, copilul tău va face şi el un şoricel din fetru, care cu siguranţă va fi prietenul său.

***

Fantezii din pãlãrii
vârsta 1-5 ani
 

Pălării de diverse culori şi forme, de peste mări şi ţări, şi din poveştile îndrăgite vă dau întâlnire la spectacolul lor! După spectacol copiii fac fotografii cu pălării.

***

Magia ghicitorilor
vârsta  3+

Imaginația copiilor este fără margini. Astfel, pentru Olly si Che , un simplu paravan negru devine o „poartă” către universul creativ al jocului plin de fantezie.

Vă asteptăm să pășiți în universul magic al jocului presărat cu ghicitori.

***

Parfum în jurul lumii
vârsta 4+

O poveste construită împreună cu cei mici, în care vom călători în jurul lumii în arome de mirodenii și parfum. Copiii vor învăța să își facă propriul parfum de cameră din produse naturale care se pot

găsi la orice pas. Vă așteptăm să ne parfumăm viața împreună.

***

Tocăniță de berbec
vârsta 4+

Rețeta noastră: Se iau mai multe numere de clovnerie de pasaj și se amestecă bine, bine cu ajutorul comediei. Se presară apoi mult zâmbet și se asezonează cu joc interactiv și bucurie!

Veniți împreună cu cei mici să gustați din tocănița noastră de berbec!

***

Pentru detalii despre proiectul „Iunie – Luna Copilului la TIC, programul casei de bilete și alte informații utile vă rugăm să consultați site-ul teatrului: www.teatrulioncreanga.ro

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Perioada:
02-29 June 2019

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Ion Creanga

Județ:
1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Piața Amzei nr. 13

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL