Joaca de-a matematica cu Stinghiuta pentru copiii de 7-10 ani

09:00 - 10:30
Saturday 29 June 2019
Timisoara

Joaca de-a matematica cu Stinghiuţă – ateliere pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-10 ani.

La Happy Education Ioana Covaşă vă aşteaptă plină de entuziasm în oraşelul lui Stinghiuţă! Concursuri şi jocuri de dezvoltare pentru copii, jocuri prin care exersam matematica la diferite nivele, jocuri prin care ne îmbogăţim vocabularul, jocuri prin care concentrarea, imaginaţia şi ambiţia sunt scoase la iveală fară să ne dăm seama!

Știai că cei mici pot învăța matematica mai ușor prin jocuri?

Este un studiu uimitor! Arată cât de mult îți poți ajuta copilul în lupta cu înțelegerea matematicii. De ce să fie o materie problemă?

Pentru a reuși să îi ușurezi copilului situația școlară la matematică, vă puteți juca împreună, încă de la vârste fragede, jocul „Orășelul Stinghiuță”. Acest joc are posibilități nelimitate astfel încât dezvoltarea cognitivă a copiilor va fi tot timpul antrenată. În plus de asta, este o jucărie de care nu se va plictisi, creativitatea sa fiind mereu pusă la încercare.

Iată câteva dintre beneficiile acestui joc:

✅ Îmbunătățește mișcarea și rezistența fizică
✅ Îmbunătățește gradul de conștientizare spațială
✅ Încurajează gândirea și raționamentul
✅ Sporește focalizarea și răbdarea
✅ Dezvoltă imaginația
✅ Dezvoltă încrederea în forțele proprii
✅ Ajută la dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor
✅ Încurajează copiii să-și folosească mintea în loc să se bazeze pe tehnologie
✅ Încurajează joaca în echipă

Așadar, matematica poate fi distractivă și ușoară dacă alegi să participi la o serie dintre atelierele noastre unde ne jucam împreună „Orășelul Stinghiuță”.

Incepem inscrierile pentru formarea unei grupe cu care timp de 4 saptamani sa exersam o data pe saptamana (sambata de la 9.00-10.30 sau o alta zi propusa de dvs. si noi incercam sa ne organizam). Abonamentul pentru 4 sedinte consecutive este de 195 lei.

NU UITATI!
Inscrierile se fac prin mesaj privat pe pagina noastra sau prin sms. 0727843987, cu nume parinte, nume copil, varsta si tel. Noi va vom cofirma rezervarea locului. Locurile sunt desigur limitate!

Va dorim o zi cu mult soare si asteptam inscrierile celor mici! Nu uitati daca doriti sa distribuiti si celorlalti parinti informatia! Multumim frumos!

http://ioanacovasa.ro/ioanacovasa/
#happyeducation #atelierecopii #ioanacovasa

AFTER SCHOOL & Ateliere educative, creative si distractive pentru copii #afterschool #happyeducation #ioanacovasa #copii #ateliere #creatie #educatie

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 29 June 2019

Program:
09:00 - 10:30

Orasul:
Timisoara

Detalii Eveniment Recurent

Joaca de-a matematica cu Stinghiuta pentru copiii de 7-10 ani este organizat în perioada 15-29 June 2019; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL