Joaca de-a teatrul – Atelier de Teatru pentru Copii 6-12 ani cu ocazia Zilei Copilului

11:00
Sâmbătă 01 Iunie 2024
București

Copiii sunt un public foarte drag noua, aici, la Teatrul Coquette, motiv pentru care le dedicam diminetile de weekend. De 1 lunie, insa, ei vor fi vedetele, alături de minunata actrită Nicoleta Moscalenco.

Cu ocazia Zilei Copilului, vă invităm să descoperim magia teatrului într-un mod jucăus si captivant! Atelierul „Joaca de-a teatrul” este special conceput pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 si 12 ani, oferindu-le o oportunitate frumoasa de a-si explora creativitatea, de a-si dezvolta abilittile de comunicare si de a se distra într-un mediu interactiv si prietenos.

Ce vom face:

• Exercitii de Improvizatie: Copiii vor participa la jocuri de improvizatie
care le vor stimula imaginatia si spontaneitatea.
• Crearea de Personaje: Vom invăta să creăm si să interpretăm diverse personaje, explorând modul în care acestea se miscă si vorbesc.
• Jocuri Teatrale: Vom include jocuri si activitati care sã le permita copiilor
să-si exprime emotile si sã se bucure de experienta teatrala.

Punem o micuță cărămidă la:

• Dezvoltarea Creativitătii: Prin jocurile si activittile teatrale, copiii isi vor dezvolta imaginatia si capacitatea de a gândi creativ.
• Îmbunătatirea Comunicării: Participarea la teatru i va ajuta pe copii să-si imbunătateasca abilittile de vorbire si de ascultare activă.
• Cresterea Încrederii în Sine: Prin interpretarea rolurilor si colaborarea cu colegii, copiii vor câstiga
încredere in propriile forte si in capacitatea lor de a se exprima.
• Distractie si Socializare: Atelierul oferã un mediu sigur si plăcut unde copiii se pot juca, învăta si lega noi prietenii.

Vă asteptăm cu drag sã ne bucurăm impreună de magia teatrului si sã celebrăm Ziua Copilului prin râsete, joacã si creativitate!

Durata: 1h 15 minute

📍 Teatrul Coquette – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iunie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL