2 Jocuri Creative pentru Copii care Stau în Casă

Cautati activitati pentru zilele cand stati mai mult in casa cu cei mici? Iata doua jocuri pentru copii de dornici de joaca. Jocuri creative pentru copii care stau în casă.

Eu Văd

Cotrobaiti prin toate cotloanele casei si cautati obiecte mici pe care asezati-le pe o masa. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Apoi spuneti: “Eu vad un obiect care se foloseste pentru a vedea mai bine”. Copilul va identifica si va raspunde: “Ochelarii”, “Eu vad un lucru rotund si dulce”, copilul va raspunde “O bomboana” etc. Apoi se inverseaza rolurile.

Cum Se Aude Apa

Un joc binevenit in asteptarea excursiilor la munte unde se aude susur de izvoare si mai ales pentru locuitorii blocurilor supraincalzite de oriunde.

Vi-l recomand pentru a fi facut intr-o cada incalzita cu multe boluri, castroane, sticle si altfel de recipiente din plastic pline sau umplute pe jumatate cu apa, linguri, palete si alte accesorii si ele tot din plastic de preferat.

Experimentati impreuna diversele sunete scoase de apa prin rasturnare, plescait, suflat in sticlele umplute cu diverse cantitati de lichid etc. Pentru a potenta impactul vizual, puteti adauga coloranti in apa si incerca astfel diverse combinatii de culori.

Articol preluat de pe Casa din copac.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU