Jurnal de Sarcina: Ghiceste ce greutate va avea copilul Elei Craciun!

Indragita realizatoare TV si bloggerita, Ela Craciun, se pregateste sa devina mamica pentru a treia oara si, impreuna cu Itsy Bitsy FM, te invita sa fii parte din povestea ei. Ghiceste ce greutate va avea bebelusul ei la nastere si poti castiga 1.000 de euro!

Ela Craciun impartaseste experienta de graviduta, pe Itsy Bitsy FM, in fiecare marti si vineri, de la 09:30, in rubrica Jurnal de Sarcina. Nu numai ca o vei insoti pe bloggerita in calatoria ei, dar ai ocazia sa descoperi lucruri la care poate nici nu te-ai gandit (mai ales daca esti la prima sarcina).

Te poti implica si activ in Jurnalul de Sarcina al Elei Craciun, participand la concursul organizat pe site-ul Itsy Bitsy. Completeaza formularul din link-ul de mai jos si raspunde la intrebarea: Ce greutate va avea la nastere copilul Elei Craciun? Daca ghicesti, poti sa castigi 1.000 de euro!

Mai multe detalii si formularul se gasesc aici: http://www.itsybitsy.ro/concursuri/concurs-completeaza-jurnalul-de-sarcina-al-elei-craciun/.

Echipa Itsy Bitsy intelege mai bine ca oricine ca misiunea de parinte are nevoie de suportul intregii comunitati. Fie ca este vorba de un val de sentimente pe care nu le inteleg, fie ca vorbim despre retentia de apa, nu exista probleme mari sau mici. Va invit sa fiti alaturi de noi in fiecare saptamana, la Jurnal de Sarcina!” – Ela Craciun.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU