6 Pompe de Sân Eficiente și Confortabile pentru un Bebe Fericit – Caracteristici Esențiale

O pompă de sân potrivită poate face ca procesul de pompare și stocare a laptelui matern să fie confortabil, eficient și convenabil. Mai jos vei găsi cele mai importante caracteristici de care e bine să ținem cont atunci când alegem o pompă de sân.

Alăptarea este cea mai bună sursă de nutriție și hidratare pentru bebeluș! Aceasta vine cu numeroase beneficii, printre care și faptul că îl protejează pe bebeluș împotriva infecțiilor. Orice cantitate de lapte matern ingerată de copil este protectoare, dar cu cât alaptezi mai mult cu atât beneficiile sunt mai mari.

Bebelușii care sunt alăptați exclusiv la sân timp de cel puțin 6 luni au mai puține șanse de dezvoltare de infecții și boli inflamatorii gastro-intestinale, respiratorii sau ale urechii. Studiile au demonstrat chiar că alăptarea scade șansele de declanșare a sindromului morții subite a sugarului.

mama alapteaza bebelusCorpul mămicii expus la bacterii sau viruși produce anticorpi pentru a le combate. În timpul alăptării, anticorpi produși se transmit prin laptele matern și protejează copilul împotriva infecțiilor și bolilor.

5 Pătuțuri de Bebe Populare din Lemn pentru un Somn Liniștit în Familie

Sunt însă cazuri în care alăptarea este îngreunată sau deficitară, din diverse motive. Aici intervine pompa de sân, un instrument crucial pentru orice mamă care vrea să continue să-și alăpteze bebelușul. Este de asemenea utilă pentru mămicile care nu pot alăpta direct.

Pompa potrivită poate face ca procesul de pompare și stocare a laptelui matern să fie confortabil, eficient și convenabil.

mama alapteaza la biberonCaracteristici de care e bine să ținem cont atunci când alegem o pompă de sân:

Confortul în cazul unei pompe de sân este esențial! Mai ales dacă vei fi nevoită să pompezi în mod regulat. Căută o pompă cu cupe confortabile care să se potrivească mărimii sânilor și material moale care să se potrivească bine în jurul mamelonului.

Eficiența unei pompe este de asemenea importantă. Pentru că vrei să obții mult lapte în timp scurt, asigură-te că cumperi o pompă cu motor puternic și niveluri de aspirație ajustabile.

Portabilitatea pompei este de asemenea importantă dacă nu intenționezi să o utilizezi doar acasă. Căută o pompă ușoară, compactă și facil de transportat. Poți lua de asemenea în considerare achiziționarea unei variante de pompă de sân care vine cu husă de transport sau chiar cu opțiunea de a funcționa cu baterie atunci când nu ai o priză aproape.

Ușurința în utilizare nu este de neglijat pentru niciun produs pe care îl folosește o proaspătă mămică cu o grămadă de alte probleme pe cap. Pompa de sân ar trebui să fie ușor de utilizat dar și de curățat. Caută o pompă cu comenzi simple și piese care se pot îndepărta ușor pentru a fi igienizate.

Adaptabilitatea. Pentru că fiecare mămică este unică, și pompa de sân ideală ar trebui să poată fi adaptată la nevoi și să țină cont de unicitatea sânilor. Căută o pompă cu ajutorul căreia să adaptezi nivelul de aspirație, viteza și ritmul de pompare, pentru a se potrivi nevoilor tale individuale.

Pomparea duală (cu două pompe) este de asemenea o soluție pentru creșterea eficienței, întrucât îți permite să extragi lapte din ambii sâni în același timp, cu scopul de a crește cantitatea de lapte produsă într-o sesiune.

Funcționare silențioasă face toți banii în anumite situații sau conjuncturi. Sesiunile lungi și obositoare sunt mai greu de suportat cu un aparat gălăgios. De asemenea o pompă silențioasă te ajută să fii mai discretă atunci când ești nevoită să o utilizezi într-un loc public.

Compatibilitatea cu sutiene de alăptare care lasă mâinile libere. Dacă vrei să utilizezi pompa și în același timp să îți continui activitățile zilnice, asigură-te că pompa aleasă este compatibilă cu un astfel de sutien sau bustieră de alăptare.

6 Board Games antrenante de jucat in 15 minute in cel puțin 2 jucători de minim 8 ani

Modelele noi de pompe de sân pot oferi și compatibilitate cu aplicațiile de alăptare ce urmăresc obiceiurile de alăptare și pompare, cu scopul de a monitoriza creșterea și alimentația bebelușului.

Prețul pompei de alăptare este de asemenea important și de aceea în lista de mai jos am selectat variante cu raport bun calitate-preț.

Te încurajăm să iei în considerare toate aceste caracteristici importante în alegerea unei pompe de sân, întrucât țin cont de experiențele avute de mame cu nevoi, stiluri de viață și bugete diferite.

6 Pompe de sân eficiente pentru nevoi diferite ale mamelor

colaj pompe de san

1. Pompa de sân manuală portabilă EasyCare Baby J203

Pompa de san manuala portabila EasyCare Baby J203Pompa EasyCare Baby are design ergonomic antireflux pentru colectarea laptelui într-o poziție confortabilă. Este produsă din materiale moi și sigure, fără BPA. Te vor ajuta cele 4 niveluri de ajustare, care permit adaptarea vitezei de sucțiune. Cupa este moale, din silicon alimentar pentru masaj, și are dimensiune universală. Cu noul design antireflux, mama poate colecta laptele într-o poziție confortabilă.

Detalii și preț aici.

2. Pompa de sân electrică și portabilă Doopser DPS-003 Premium

Pompa de san electrica Doopser DPS-003 Premium, biberon cu senzor de temperatura , LED touch screenPompă de sân electrică Doopser este dotată cu biberon cu senzor de temperatură, LED touch screen, funcții de stimulare (masaj) și extragere. Este puternică și totuși silențioasă și delicată, cu 5 nivele de reglare! Timerul te va ține la curent cu timpul de pompare iar ecranul LCD permite vizualizarea simultană a vitezei și a ciclului de pompare. Toate componentele care intră în contact cu laptele matern sunt fără conținut de Bisfenol A (BPA free), cu recipiente de colectare ce pot fi folosite pentru hrănirea bebelușului.

Detalii și preț aici.

3. Pompa de sân electrică și portabilă cu acumulator Kidscare KC103 plus

Pompa de san electrica portabila cu acumulator Kidscare KC103 plusPompa de sân electrică Kidscare KC103 plus oferă 15 niveluri de aspirație, 10 niveluri de stimulare și 3 frecvențe ale pompei pentru o extracție eficientă. Include acumulator de 1300 mAh ce oferă o autonomie de până la 150 minute. Are un motor silențios și afișaj LCD. Cupa din silicon pentru masaj se mulează perfect pe sân pentru o utilizare corectă.

Detalii și preț aici.

4. Pompa de sân manuală portabilă Philips Avent SCF430/10

Pompa de san manuala pentru hranire naturala Philips Avent SCF430 10La o categorie de preț superioară pompei EasyCare Baby este Philips Avent SCF430/10, care îți propune o pompă de sân cu tehnologie Natural Motion. Inspirată din acțiunea naturală de supt a bebelușului, pentru o ejecție rapidă a laptelui, pompă este dotată cu o cupa inovatoare din silicon ce stimulează mamelonul pentru ca laptele să înceapă rapid să curgă, pentru o colectare confortabilă și eficientă. Poți regla cu ușurință ritmul și sucțiunea. Se potrivește cu 99,98 % din mameloanele de diverse mărimi (până la 30 mm).

Detalii și preț aici.

CADOURI. 10 Cadouri pentru Copii care Construiesc! Jucării STEM Interactive și Educative pentru Toate Vârstele

5. Pompa de sân electrică dublă Care Love Devotion

Pompe de san electrica Dubla, Fara Durere, Functie Memorie si Masaj cu Micro-vibratii si puls de aer, CLD - Care Love DevotionDotată cu funcție de memorie și tehnologie inovativă cu pulsație de aer și vibro-masaj, pompa CLD oferă un confort ridicat în timpul folosirii, fără durere. Motorul asigură o capacitate mare de extracție și un nivel de zgomot redus. Pompa asigură facilitățile de stimulare-extragere, într-un ritm optim. Vei primi cadou un POWERBANK de 4000 Mah/ 5v 1.5 A, care te va asista la incărcare și alimentare în timpul folosirii, pentru a nu depinde de priză în deplasare sau la căderea curentului.

Detalii și preț aici.

6. Pompă de san manuală Buz, cu biberon cu senzor de temperatură

Pompa de san manuala, alaptare naturala, biberon cu senzor temperatura, tetina, cupa siliconUn model portabil cu 2 nivele de reglare pentru extragerea laptelui matern în mod plăcut și confortabil. Oferă 2 moduri de funcționare: stimulare a lactației (masaj) și extragere. Funcția de stimulare a lactației (masaj) este folosită înaintea fiecărei extrageri și are rolul de a simula suptul bebelușului, declanșând secreția de lapte. Cea de extragere permite o colectare rapidă și fără a durere a laptelui matern. Pompa este dotată și cu senzor de temperatură a laptelui. Este silențioasă (30 db), fapt ce permite utilizarea ei inclusiv în camera în care doarme bebelușul. Recipientele de colectare a laptelui pot fi folosite pentru hrănirea bebelușului.

Detalii și preț aici.

Ne-ar placea să lași un comentariu mai jos cu pompa aleasă de tine și cum s-a comportat în utilizare. Îți multumim!

Surse:
https://www.cdc.gov/healthywater/hygiene/healthychildcare/infantfeeding/breastpump.html
https://www.breastfeeding.asn.au/bf-info/breastfeeding-and-work/which-breast-pump-best-you
https://www.fda.gov/medical-devices/breast-pumps/types-breast-pumps
https://www.medicalnewstoday.com/articles/322839.php

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU