Kids Creative Dance Tandem | Noi//NOUă

10:30
Miercuri 23 Octombrie 2019
București

🇷🇴Pe 16 octombrie dam startul unui nou modul de dans în tandem părinte-copil, miercurea de la 10:30. For English scroll down.

Zonă // Universitate
Preț // 400 lei (pentru pricing detaliat vezi mai jos 👇)
Grup // maxim 7 tandemuri
Modul // 8 şedințe
Program // miercurea 10:30 – 11:30
Beneficii // dezvoltare armonioasă senzorială, psihomotorie şi socială
Recuzită şi cadru // muzică diversificată atent selecționată, instrumente muzicale, materiale senzoriale, props.
Înscrieri // [email protected]
Antrenor şi povestitor // Alina Vișan

Unde? Noi//NOUă, Academiei 7, 010011 Bucharest, Romania

Descrierea cursului bazată pe întrebările unei mame:

Concret // cursul ajută copii între 8-10 luni şi 3 ani să se pregătească pentru intrarea în colectivitate într-un mediu blând şi susținut de tandemul format din părinte-copil pe durata celor 8 şedințe ce formează un curs complet.

În primii 3 ani de viață copiii preiau din mediu mai mult decât ce se poate observa la prima vedere şi învață enorm din orice experiență nouă. Abia de la şedința 4 pot fi observate acele multe borne trecute de ei în procesul de învățare şi de integrare/adaptare la grup.

Grupul nu conține mai mult de 7 tandemuri părinte-copil tocmai pentru a crea un mediu propice cu nici prea mult nici prea puțin pentru specificul vârstei şi pentru etapa de adaptare la un curs organizat, a unei activități ce nu seamănă nici cu ieşirea în parc, nici cu adunările în familie sau cu prietenii.

Cursul propune 8 şedințe pentru că avem nevoie de timp să construim împreună. De la fiecare tandem pe limba lui, către tandemuri care interrelaționează şi până la un grup sincronizat pe muzică şi în mişcare.

Focusul într-o activitate dată creşte în timp şi reprezintă un obiectiv al cursului şi un beneficiu.
Timpul acordat unei şedințe este de 60 minute // şi include timp de adaptare şi timp pentru cursul propriu zis ce creşte de la 20-30 minute către 45 minute pe măsură ce grupul ‘se încheagă’

Muzica, ritmicitatea şi mişcarea asociată unei secvențe muzicale pe care copilul o recunoaşte după câteva şedințe dezvoltă coordonarea prin integrarea ambelor emisfere cerebrale. Ca rezultat se dezvoltă şi capacitatea de structurare, conştientizarea spațială şi a timpului. Deşi poate este contraintuitiv, dansul şi matematica sau alte ştiințe exacte au puncte comune, iar ritmicitatea pune bazele proceselor de învățare structurate de mai târziu.

Povestea Alinei:

Cred pentru că am observat în ani, că nicio activitate nu este mai completă decât dezvoltarea copiilor de 1-3 ani prin dans, ritmicitate şi mişcare în tandem cu o persoană de referință care să susțină, prin relația de iubire şi siguranță de care au nevoie, deschiderea către procesele de învățare din acea stare naturală de motivație intrinsecă oricărui copil.

Pentru cei mai sceptici dintre noi, partea interesantă este că neuroştiința demonstrează întocmai ceea ce am observat din experiența în lucrul cu copiii.

Copiii învață în mişcare şi în joacă, ritmul creează disciplina în mod natural, iar dansul deschide către socializare şi armonizarea corpului şi a emoțiilor împreună cu părintele.

Kids Creative Dance pentru 1-3 ani în tandem pentru pregătirea de grădi e un program pe care îl iubesc mult. Îl creez ca pentru copilul meu din 2009 pentru ca 10 ani mai târziu copilul meu chiar să beneficieze de el.

Eu voi fi la curs împreună cu fiul meu de 2 ani şi 1 lună şi aştept curioasă să se întregească grupul de dans prin înscrieri pe mail [email protected] până pe 9 octombrie.

Recomandarea pe care o fac este să participați la cursul întreg de 8 ședințe pentru o experiență completă ce necesită acest timp pentru beneficiile descrise.

Cursul este făcut din pasiune pentru educația timpurie în mişcare şi pentru beneficiile pe care inclusiv copilul meu le are din organizarea acestui modul.
––––––––

Pricing detaliat
// 8 şedințe 400 lei
// 4 şedințe 300 lei*
// 1 şedință 90 lei

*Plata unui modul de 4 şedințe include 2 absențe ce pot fi recuperate pe parcursul acestui curs, adică între 16 octombrie şi 4 decembrie.

Echipament
// încălțăminte cu talpă flexibilă pentru părinți pentru că da, şi părinții chiar dansează
// haine lejere
// încurajăm şi dansul desculț

Also take a peak // www.alinapetrisan.ro

🇬🇧 On the 16th of October we start a new Kids Creative Dance 8 session child-parent module.

Neighbourhood // Universitate
Pricing // 400 lei
Group // max 7 child-parent pairs
Module // 8 classes
Schedule // Wednesdays 10:30 – 11:30
Benefits // sensory and emotional development, social skills, bodymind interrelationship, gross and fine motor skills, coordination (right left brain integration)
Props and setting // rhythmical diverse music, sensory props, musical instruments

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 23 Octombrie 2019

Program:
De la 10:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL