KidStation Kinder. Atelier 10-14 ani @ DokStation Music Documentary Film Festival

11:00 - 13:00
Sâmbătă 15 Septembrie 2018
București

Sâmbătă, 15 septembrie, la Apollo 111, în cadrul DokStation Music Documentary Film Festival, compozitorul de muzică de film Ciprian Iacob ne propune atelierul KidStation Kinder, pentru copii de 10-14 ani.

Sâmbătă, 15 septembrie (11:00-13:00), Apollo 111 (Strada Actor Ion Brezoianu nr. 23 – 25, Palatul Universul, Corp B, subsol – vezi pe hartă)

Înscrierile copiilor între 10 și 14 ani se fac la adresa [email protected], în limita locurilor disponibile.

Ciprian Iacob, lector KidStation, descrie atelierul astfel:

Explorăm din nou universul animațiilor, cercetând emoții degajate prin sunet și culoare, dezvoltate prin note și acorduri muzicale desprinse din imagini mișcătoare. 

În animația NOWHERE vom face cunoștință cu John, un băiat timid care încearcă să își facă prieteni noi la o petrecere de seară. Emoțiile, stările lui se acordează perfect cu pasajele muzicale și tonurile de culoare. Vom analiza apoi universul gamelor majore și minore. 

Experimentăm împreună muzica din filmul anima Nowhere, prin aplicații practice, pentru ca la final să construim ghidul muzicianului într-un film.”

NOWHERE (2018, 4 min, SUA) Regia: HyeonJeong Cho

John dorește să-și facă prieteni noi și merge la o petrecere, într-un bar. Nimeni nu-i dă atenție. John vede o reflexie și își dă seama că toată lumea are o culoare proprie, în afară de el. Astfel, decide să-și schimbe culoarea și caracteristicile, ca un cameleon, în funcție de persoana cu care vorbește.

Unde? Apollo 111 (Strada Actor Ion Brezoianu nr. 23 – 25, Palatul Universul, Corp B, subsol – vezi pe hartă)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1096743007156447/

Participarea este gratuită, prin înscriere la [email protected], în limita locurilor disponibile.

Tot sâmbătă, dar între orele 14:00 și 16:00, are loc și atelierul KidStation liceeni, pentru tineri de 15-18 ani!

Biografie Ciprian Iacob

Ciprian Iacob este un tânăr compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.
Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Dehli. Printre colaborările sale recente se află și prestația pe scena principală în concertul “The Masterpiece”, în 2014 și 2016, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.

În mai 2015, a decis să-și dedice energia și inspirația în fondarea și dezvoltarea unei companii de muzică de film, Scorekraft și a unei rețele de festivaluri de film independent, ce cuprinde 5 festivaluri din Europa.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Septembrie 2018

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL