KidStation liceeni. Atelier 15-18 ani @ DokStation Music Documentary Film Festival

14:00 - 16:00
Sâmbătă 15 Septembrie 2018
București

Sâmbătă, 15 septembrie, la Apollo 111, în cadrul DokStation Music Documentary Film Festival, compozitorul de muzică de film Ciprian Iacob ne propune atelierul KidStation Liceeni, pentru copii de 15-18 ani.

Sâmbătă, 15 septembrie (14:00-16:00), Apollo 111 (Strada Actor Ion Brezoianu nr. 23 – 25, Palatul Universul, Corp B, subsol – vezi pe hartă)

Înscrierile tinerilor între 15 și 18 ani se fac la adresa [email protected], în limita locurilor disponibile.

Ciprian Iacob, lector KidStation, descrie atelierul astfel:

Atelierul dedicat liceenilor este dezvoltat pe doua axe: cunoașterea procesului de producție a unui film și integrarea planului sonor prin dialog, sunete de atmosferă, efecte foley și muzică originală. 

Lucrăm pe un suport audio-vizual susținut de documentarul scurt KEEPERS OF THE WILD (SUA / Kenya), urmând să explorăm prin aplicații practice universul sonor din film. Folosim instrumente și sunete perfect adaptate compozitorului din secolul XXI.”

KEEPERS OF THE WILD (2018, 30min, USA / Kenya) Regia: Adam McClelland

În contextul diminuării populației de elefanți, KEEPERS OF THE WILD vorbește despre rolul important pe care oamenii trebuie să și-l asume pentru conservarea faunei sălbatice din Tsavo National Park, Kenya. Concentrându-se asupra creaturilor masive, dar blânde, acest scurt documentar începe cu povestea unui pui de elefant orfan, salvat după ce mama sa a fost ucisă de braconieri. Realizat de producătorul executiv Mathew Modine și filmat în întregime în Kenya, Keepers of the Wild arată legătura dintre îngrijitori și familiile de elefanți amenințate de săgeți otrăvite, focuri de armă, secetă, nașteri și decese.

Vor mai fi folosite ca suport cadre din filmul:  

AINHOA (2016, 19 min, Spania) Regia: Ivan Sainz-Pardo

Link trailer: https://vimeo.com/200258183

Ainhoa are 9 ani și a plecat de acasă, luând cu ea doar ghiozdanul de școală și Playmobil-ul. 

Filmul Ainhoa este o poveste care, în loc să adoarmă copiii, încearcă să trezească adulții.

Unde? Apollo 111 (Strada Actor Ion Brezoianu nr. 23 – 25, Palatul Universul, Corp B, subsol – vezi pe hartă)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/293173071276476/

Participarea este gratuită, prin înscriere la [email protected], în limita locurilor disponibile.

Tot sâmbătă dar între orele 11:00 și 13:00 are loc și atelierul KidStation Kinder, pentru copii de 10-14 ani!

Biografie Ciprian Iacob

Ciprian Iacob este un tânăr compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.
Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Dehli. Printre colaborările sale recente se află și prestația pe scena principală în concertul “The Masterpiece”, în 2014 și 2016, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.

În mai 2015, a decis să-și dedice energia și inspirația în fondarea și dezvoltarea unei companii de muzică de film, Scorekraft și a unei rețele de festivaluri de film independent, ce cuprinde 5 festivaluri din Europa.

Ciprian Iacob Keepers of the Wild

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Septembrie 2018

Program:
14:00 - 16:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL