Kilipirim 2016, targ de carte cu reduceri de pana la 90%

Kilipirim 2016 Bucuresti, targ de carte cu reduceri de pana la 90%, are loc intre 30 martie si 3 aprilie.

Cele mai insemnate edituri autohtone isi asteapta vizitatorii de miercuri, 30 martie, pana duminica, 3 aprilie, la editia de primavara a Kilipirim, cel mai important targ de carte cu reduceri de pana la 90%, din Romania.
Kilipirim vine cu o oferta impresionanta la preturi speciale, de la carti la doar 1 leu, la volume al caror pret a fost redus cu pana la 90% – peste 10.000 de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone – Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana.

“Suntem bucurosi sa anuntam o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount! O editie ca la carte, la care si-au anuntat participarea edituri reprezentative, care ne-au comunicat oferte de nerefuzat: de la traduceri din autori celebri, la literatura pentru copii si tineret, pana la ghiduri si carti de specialitate. Ii asteptam pe toti iubitorii de lectura sa-si reinnoiasca rezerva de carte pentru vacanta de Paste si, de ce nu, pentru intreg sezonul estival!”, afirma Louisa Udrescu, organizatorul targului, citata intr-un comunicat.

Pentru cei interesati, targul de carte cu reduceri de pana la 90% are loc in perioada 30 martie-3 aprilie, in Bucuresti, la etajul al doilea al Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi.

https://www.facebook.com/events/1715233172053973/

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Martie - 03 Aprilie 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL