KINOdiseea Mornings #1: animația PAT & MAT

KINOdiseea, Festivalul Internațional de Film pentru Publicul Tânăr, care ajunge la cea de-a XI-a ediție între 8 și 13 noiembrie, aduce pe marele ecran de la Teatrul Apollo 111, în fiecare sâmbătă de la ora 11:00, câteva dintre cele mai apreciate filme pentru copii și familie, de la cele 10 ediții anterioare ale festivalului.

Sâmbătă, 26 octombrie, ora 11:00, vă invităm să urmăriți animația cehească stop-motion PAT ȘI MAT, în regia lui Marek Benes.

Sinopsis:

Pat și Mat sunt cele mai îndrăgite personaje cehești de desene animate, cu o lungă istorie în televiziune. În anul 2016, au apărut pentru prima dată pe marele ecran iar aceasta a adus un mare succes pentru perechea de repară-tot, în festivalurile și cinematografele din întreaga Europă. Au în pod o cutie plină cu filme, un proiector în pivniță și sunt bucuroși să ruleze filmele pentru fanii lor. Dar nu ar mai fi ei, dacă nu ar întâmpina o grămadă de dificultăți. De data asta va fi vorba de un cactus buclucaș, un copac uscat așa că se vor decide să-și modernizeze casa, cu ajutorul câtorva modificări speciale. Și de vreme ce ne aflăm în secolul 21 și peste tot se promovază un stil de viață sănătos, cei doi vor încerca să se mențină în formă pe o bicicletă statică. Cum le vor ieși oare toate aceste lucruri?

Bazat pe serialul TV “Pat & Mat”.

Durată: 80′
Vârstă recomandată: de la 3 ani în sus, un film pentru toți copiii și familiile (filmul nu are dialoguri)

Unde? Apollo111 Teatrul, Palatul Universul Str. Actor Ion Brezoianu 23-25, Bucuresti

Un eveniment organizat de KINOdiseea ICFF și Teatrul Apollo 111.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Octombrie 2019

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL