La Noria. Film Scurt de Animație Horror dar Emoționant

VIDEO. Carlos Baena (animator Pixar), ajutat de o comunitate de peste 100 de animatori din toată lumea ne oferă “La Noria”, o animație horror dar în același timp încântătoare despre un băiețel ce își plânge tatăl.

Într-o zi, lucrând la caruselul pe care îl construia cu tatăl său, el își întâlnește creaturile întunecate ce sălășluiau în sufletul lui de la dispariția tatălui. El reușește să le înfrunte pentru a vedea în final că acestea nu își doreau decât să îl ajute pentru a trece peste dureroasa pierdere.

Filmul a câștigat nu mai puțin de 26 de premii de animație la festivaluri consacrate de profil. Îți recomandăm să îl vezi împreună cu copilul tău ceva mai mare întrucât anumite scene sunt înfricoșătoare chiar și pentru un adult neobișnuit să vadă filme horror.

La Noria from Carlos Baena on Vimeo.

Îți recomandăm: 90+ Animații Geniale cu Simon’s Cat

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU