90+ Animații Geniale cu Simon’s Cat

VIDEO. Simon’s Cat este o serie de animații și cărți realizate de animatorul britanic Simon Tofield, care prezintă o pisică permanent flămândă, care folosește cele mai inovative tactici pentru a-și determina stăpânul să o hrănească.

Tofield, cu peste 13 ani de experiență în reclame de animație pentru companii precum Marmite și Tesco, a dezvăluit că inspirația pentru serialul Simon’s Cat a venit din experiențele cu cele patru pisici ale sale, și anume Teddy, Hugh, Jess și Maisie.

Îți recomandăm:

300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

VIDEO. Mobile. Animație Distractivă despre Prietenie

1-2-3-4-5 Jocuri Offline cu Numere pentru Copii +7 ani. Calculăm și Ne Distrăm în Familie

Pentru cei mai tehnici și pasionați de animație dintre noi menționăm că seria este creată cu aplicațiile Adobe Flash și TVPaint, iar imaginile sunt desenate manual, folosind o tabletă grafică Wacom Intuos 3 de dimensiune A4.

Pisica lui Simon este afectuoasă dar de cele mai multe ori încăpățânată și stângace. Iubește mâncarea pentru pisici, dar visează și la păsări, șoareci și chiar la peștele crap koi al lui Simon. Grafician arahnofob blând și inocent, Simon locuiește în Leighton Buzzard, Bedfordshire. Vei vedea cum relația sa tumultoasă cu pisica sa îl face permanent predispus la accidente! 🙂

Vezi mai jos un playlist cu peste 90 de animații geniale cu Simon’s Cat:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU