La Seminţit. Atelier Creativ pentru Copii între 4 şi 10 ani la ALaNDaLa

10:00 - 13:00
Sâmbătă 17 Martie 2018
București

Noi nu repetăm ateliere în general, avem prea multe idei năstrușnice, însă La semințit ne-a plăcut atât de mult, încât nu ne putem abține! În plus, acum putem planta și ceva flori, cu ocazia primăverii!

Mai întâi vom asculta povestea lui Bobiţă, care nu este un căţel, ci o sămânță curioasă şi curajoasă! Împreună cu prietenii săi, el va trăi o adevărată aventură, până să îşi atingă menirea de a se transforma în plantă! Copiii vor crea câte un tablou din semințe, hârtie și lipici non-toxic, iar apoi ..vom planta ceva, ajutând la scrierea finalului fericit al poveștii.

Activitatea e una senzorială, de precizie și dezmăț în egală măsură, pentru adulți aproape terapeutică. Pentru că ne vom juca totuși cu boabe mici, considerăm ca atelierul e potrivit pentru copii de peste 4 ani. 

Unde ne întâlnim? În incinta agenției de turism Paralela 45 Academiei, de pe strada Ion Câmpineanu nr. 13, la etajul 1, interfon 02 (zona Universitate).

Când ne întâlnim? Sâmbătă, 17 martie 2018, la ora 10 (grupa 1) și la ora 12 (grupa 2). Atelierul durează o oră.

Cum puteți participa? Vă puteti înscrie printr-un email la adresa [email protected], prin telefon la numerele 0727.608.918/ 0725.270.133 până pe 16 martie cel târziu și să menționati grupa din care vreți să faceți parte.
Costul unui bilet este de 50 de lei / copil (părintele însoţitor nu plăteşte).

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Veţi avea nevoie de haine comode, potrivite pentru joacă şi de voie bună.

atelier seminte

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Martie 2018

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL